ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Tsaknakis

Η TSAKNAKIS PREMIUM BRANDS έχει μια μακρά, περήφανη ιστορία και κληρονομιά ως ανεξάρτητος εισαγωγέας Premium ποτών από όλη την υφήλιο.

Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που στο φετινό bar show έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε brands όπως το Cognac Ferrand ένα Premier Cru cognac φτιαγμένο από σταφύλια που καλλιεργούνται στα καλύτερα αμπελοτόπια, της  Grande Champagne. To γαλλικό gin Citadelle, βασισμένο σε μία ιδιαίτερη παραγωγική διαδικασία που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. 
Το τροπικό Plantation Rum, γνωστό για την  innovative double cask τεχνική του, από διαφορετικά terroir της Καραϊβικής.  Tα ρούμια Doorly’s και Clarin καθώς και το Agricole rum Clement, ένα παραδοσιακό αγροτικό ρούμι που ακολουθεί τα διεθνή standards της AOC. To Chairman’s Reserve Rum, με το μοναδικό αποστακτήριο  ρουμιού στο εξωτικό νησί της Αγίας Λουκίας. 
Τα σάκε του ιστορικού αποστακτηρίου Akashi. Τα apperitivo Casoni , προερχόμενα από οικογένεια με βαθιά παράδοση στην δημιουργία liquer, από τη Modena της Ιταλίας. 
Τα ευρέως γνωστά για την ποιότητα και την ποικιλία τους liqueur και σιρόπια Giffard, από την Ange της Γαλλίας. Την premium vodka Crystal Head από τον Καναδά, που φιλτράρεται σε διαμάντια. Τα Mezcal Verde Momento και Amores και φυσικά την tequila Corralejo από το Μεξικό. Τέλος, το whiskey Teeling, με το μοναδικό υπάρχον αποστακτήριο στην καρδιά του Δουβλίνου.

 
 
Τοποθεσία: Λεωφ. Κηφισού 3, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33
Tηλ. Επικοινωνίας: +30 210 9855310 -11 & -12
 E-mail: info@tsaknakisbros.gr