ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Campari Group

Σχετικά με τον Όμιλο Campari

Ο Όμιλος Campari κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών, με ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει πάνω από 50 premium και super premium μάρκες, όπως τα Aperol, Appleton Estate, Campari, SKYY, Wild Turkey και Grand Marnier.
Ο Όμιλος ιδρύθηκε το 1860 και σήμερα είναι ο έκτος μεγαλύτερος παίκτης παγκοσμίως στον κλάδο των premium αλκοολούχων ποτών. Με ηγετική θέση στην Ευρώπη και την Αμερική, εμπορεύεται σε περισσότερες από 190 χώρες και διαθέτει ένα δίκτυο διανομής παγκοσμίου εμβέλειας.
Η στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου στηρίζεται στο συνδυασμό δημιουργίας ισχυρών εμπορικών σημάτων και ενίσχυσης του προϊοντικού του χαρτοφυλακίου μέσω επιλεκτικών εξαγορών εμπορικών σημάτων και επιχειρήσεων.
Με έδρα το Sesto San Giovanni της Ιταλίας, ο Όμιλος Campari απασχολεί περίπου 4.500 άτομα στις 23 μονάδες παραγωγής του παγκοσμίως και στο ιδιόκτητο δίκτυο διανομής του σε 25 χώρες.
Οι μετοχές της μητρικής εταιρείας, Davide Campari-Milano N.V. (Reuters CPRI.MI - Bloomberg CPR IM), είναι εισηγμένες στο ιταλικό χρηματιστήριο από το 2001.

Ο Όμιλο Campari εδραιώνει την παρουσία του στην Ελλάδα, λανσάροντας επίσημα την Campari Hellas, στις αρχές του 2024. 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.camparigroup.com/en

Απολαύστε υπεύθυνα

 

Email: campari.hellas@campari.com