ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Deals S.A.

MAKING LIFE TASTE BETTER

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΙΔΡΥΣΗ ΤΟ 1986 - ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΥΣΗ

35 χρόνια μετά η Deals εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα κάποια από τα πιο gourmet προϊόντα στον κόσμο. Εκλεπτυσμένα ποτά, κομψά κρασιά, ιδιαίτερες μπύρες, σοκολάτες Valrhona, κατεψυγμένα φρούτα Ravifruit, PCB creation, τσάι Kusmi, ποτήρια Riedel και άλλα. Η Deals είναι εξειδικευμένη στο να παρέχει ποιότητα και προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά επιλογών στον επαγγελματία αλλά και μοναδικές γευστικές εμπειρίες στον καταναλωτή.

Όλα ξεκίνησαν το 1986 με την εισαγωγή εκλεκτών κρασιών. Σταθερά αλλά με ξεκάθαρο στόχο να παρέχουμε ποιότητα, η εταιρεία διεύρυνε τo αντικείμενό της και την γκάμα των προϊόντων της. Σήμερα το portfolio είναι ακόμα μεγαλύτερο και συνεχίζει να αναπτύσσεται, πάντα με βασικό άξονα δύο κριτήρια: προϊόντα που είναι πολυτελείας και συμπληρωματικά στις υπόλοιπες προτάσεις μας.

Στο Athens Bar Show 2022 θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα πιο premium brands που εισάγουμε:

El  Tequileno - Tequila, La Escondida - Mezcal, Camus - Cognac, Waterford – Irish Whisky, Mars – Japanese Whisky, Rebel – Bourbon Whiskey, Yellowstone – Bourbon Whiskey, Renegade – Rum, Lustau – Wine, Nardini - Distillates, Bobby Gin, Ramos Pinto – Port wine και μπύρα Dab.

www.deals.com.gr/  (Coming soon)

 

Ιωνίας 124, 13671

Αχαρνές, Αθήνα

+ 30 210 2321212

contact@deals.com.gr