ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Diageo

H DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο και την Ελλάδα, και φιλοδοξεί να είναι μία από τις εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων με τις υψηλότερες επιδόσεις, με κορυφαία αξιοπιστία και φήμη παγκοσμίως. 

Στην Ελλάδα, η DIAGEO διαθέτει ένα μοναδικό portfolio προϊόντων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Σε αυτά περιλαμβάνονται κάποια από τα πιο αναγνωρίσιμα brands διεθνώς, όπως είναι το Johnnie Walker, το Haig, το Dimple, το Cardhu, το J&B, και τα Classic Malts στην κατηγορία του ουίσκι, οι μάρκες Smirnoff, Cîroc και Ketel One στην κατηγορία της vodka, τα gins Gordon’s και Tanqueray, η super premium tequila Don Julio, τα ρούμια Captain Morgan, Pampero και Zacapa, τα liqueurs Baileys και Smirnoff North και πολλές ακόμη δημοφιλείς μάρκες.

Ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο, βασικός πυλώνας της στρατηγικής της είναι να προσδίδει αξία και να συμβάλει στη βιωσιμότητα των κρατών, των κοινωνιών και των ομάδων μέσα στις οποίες λειτουργεί και επιχειρεί. Το φιλόδοξο 10ετές πλάνο της εταιρίας “Society 2030:Spirit of Progress” έχει δημιουργηθεί και υλοποιείται με σκοπό τη δημιουργία ενός συμπεριληπτικού και βιώσιμου κόσμου, ενώ περιλαμβάνει συγκεκριμένες δεσμεύσεις ως προς την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDGs). 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη DIAGEO, το πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης “Society 2030:Spirit of Progress”, τους ανθρώπους, τις μάρκες και τις δράσεις της, επισκεφθείτε το www.diageo.com. 

Για τη διεθνή πρωτοβουλία της DIAGEO με στόχο τη συλλογική ενημέρωση και εκπαίδευση για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις επιπτώσεις της αλόγιστης χρήσης του, επισκεφθείτε το www.DRINKiQ.com.  

Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σ’ όλη τη γη.

Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 115, 11524 (Orbit Business Center)

Tηλ.: 210 6801620