ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Gin Mare

Τo Gin Mare είναι προϊόν της Brown-Forman Corporation, μιας κορυφαίας εταιρείας παραγωγής και εμπορίου αλκοολούχων ποτών εξαιρετικής ποιότητας, όπως τα Jack Daniel’s, Woodford Reserve, Tequila Herradura, Tequila el Jimador, Fords Gin, Diplomatico Rum και άλλα.

Στην Ελλάδα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι ο επίσημος διανομέας του Gin Mare

Σχετικά με το Gin Mare

To Gin Mare έχει αποστάξει και εμφιαλώσει τη Μεσόγειο για να την εξάγει στον κόσμο, εμπνέοντας τους καταναλωτές να γευτούν τη ζωή με διαφορετικό τρόπο, με βάση τις μεσογειακές αξίες της φιλοξενίας, της γαστρονομίας και της σύνδεσης.

"Mare" στα ιταλικά σημαίνει "θάλασσα". Το ''Mare Nostrum'' είναι μια μεσογειακή έννοια που αναφέρεται στις κοινότητες που ζουν γύρω από αυτή τη μαγική θάλασσα. Οι άνθρωποι αυτού του μέρους του κόσμου συνδέονται με την αγάπη τους για το υπέροχο φαγητό, το εκπληκτικό κλίμα τους και τον μοναδικό τρόπο ζωής τους. Ο χρόνος κυλά διαφορετικά στη Μεσόγειο από τον υπόλοιπο κόσμο.

Eίναι ένα μοναδικό, Mεσογειακό Gin. Χρησιμοποιεί ελιές Arbequin, οι οποίες προσφέρουν μοναδική υφή και αλμυρή γεύση, καθιστώντας το ιδανικό για συνδυασμό με διαφορετικά είδη φαγητού. Με 3 βασικά βοτανικά από τη μεσογειακή γαστρονομία: βασιλικό, θυμάρι και δεντρολίβανο.

 

https://www.ginmare.com/

https://www.instagram.com/ginmare/

https://www.facebook.com/ginmare