ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Meet Me Upstairs

Get more clients now through digitized word of mouth.

Intro:

Οι ειδικοί στο marketing της MEET ME UPSTAIRS έχουν σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο για να αυξήσουν άμεσα τις πωλήσεις στα καταστήματα και delivery σας, διαμορφώνοντας ένα καλά κατασκευασμένο ψηφιακό δίχτυ “word of mouth” .

Βελτιώνοντας την προβολή σας στο διαδίκτυο μέσω μιας προσεκτικά αναπτυγμένης και δοκιμασμένης μεθόδου, εξασφαλίζουν, ότι ο καθένας στην ευρύτερη περιοχή θα μάθει για εσάς και θα επιθυμεί να σας επισκεφθεί.

Proper Presence:

Αρχικά, "χτίζονται και διακοσμούνται" σωστά τα προφίλ σας σε πλατφόρμες όπως Google My Business, TripAdvisor, Foursquare, Instagram, και Facebook, με ενημερωμένα ωράρια, μενού, φωτογραφίες και links που οδηγούν σε χάρτες και άλλες πλατφόρμες. 

Στη συνέχεια, τα social accounts ενημερώνονται με φωτογραφικό υλικό που αναδεικνύει τα usp της επιχείρησης.  Έτσι χτίζεται η  βάση που χρειάζεται,  ώστε η επερχόμενη διαφημιστική στρατηγική να φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Ad strategy:

Αξιοποιώντας άρθρα (γραμμένα από την ομάδα μας και δημοσιευμένα σε γνώστα μέσα) , 

vlogs από επιλεγμένους creators και φωτογραφίες/βίντεο που λαμβάνονται κατά τη φωτογράφιση, δημιουργούν Google & Meta ads που καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή, επιτρέποντας σε όλους να διαβάσουν, να δουν και να μάθουν για την επιχείρησή σας, μέσω λόγια τρίτων.

Conclusion:

Ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο και απλώνοντας ένα ψηφιακό δίχτυ “word of mouth” ,  η MEET ME UPSTAIRS καταφέρνει να αυξήσει την επισκεψιμότητα, τις πωλήσεις και το delivery του μαγαζιού σας, καθώς όλοι στις στοχευμένες περιοχές θα μάθουν, θα δουν και θα διαβάσουν για την επιχείρησή σας.

 

Τηλ.: 6940912446

Email: come@meetmeupstairs.gr