ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Mindful Handcrafted Sodas 

There is a long journey to the world of taste ... but finally, after a long time behind the bar, we don’t see things as they are... We see them as we are!

Καινοτόμο για την παγκόσμια αγορά τόσο γευστικά όσο και ερευνητικά. Έχουμε συνεργασία με καθηγητές από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο καθώς και ομάδα χημικών μηχανικών Creative nano, Exelixis, Renova, που μαζί προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό.

Η Mindful φιλοσοφία μας εμπνέεται από το ρόλο που παίζει η γεύση στην ικανότητα μας να δημιουργούμε και να μεταφέρουμε εμπειρίες. Έχουμε όλα αυτά τα χρόνια μια εμπειρία περνώντας από βραβευμένα cocktail bar restaurant  τον κόσμο και δουλεύοντας με κορυφαίους θρύλους της γαστρονομίας και των αποσταγμάτων ! 

Τα mindful handcrafted sodas  είναι μία νέα προσέγγιση που συνδυάζει το παρελθόν και τις εμπειρίες μας σε κάτι νέο.  Ο τρόπος ενανθράκωσης μας καθιστά ένα ιδιαίτερα καινοτόμο project για την παγκόσμια σκηνή των αναψυκτικών. Η ενανθράκωση γίνεται με πιστοποιημένο βρώσιμο διοξείδιο και η φυσαλίδα είναι μη ορατή με το μάτι. Το μείγμα αφού ξεκουραστεί για 6h θα κατέβει σε θερμοκρασία 1 ° κελσίου και εκεί έχουμε το απόλυτο σημείο μετρήσεων της ενανθράκωσης ώσπου το μέγεθος της φυσαλίδας είναι 6 nano meter .

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν αλλού παρά μόνο στον χώρο μας ο οποίος  είναι εξοπλισμένος  με υπερσύγχρονα μηχανήματα για την εποχή. Τα πάντα συμβαίνουν εκεί έτσι ώστε να υπάρχει ο έλεγχος της απόδοσης του κάθε batch καθώς επίσης και ολόκληρης της παραγωγής και επεξεργασίας των φρούτων και των πρώτων υλών μας.

H διαφορετικότητα μας οφείλεται στις μεμβράνες τύπου lazer  όπου υπάρχει απόλυτη ισορροπία του διοξειδίου του άνθρακα στο υγρό μας στοιχείο. Eμπεριέχεται η απόλυτη ισορροπία μεταξύ μίγματος διοξειδίου άνθρακα και νερού έτσι λοιπόν επιτυγχάνουμε την απόλυτη γεύση.

Aποστολή μας είναι υγιή και δίκαιη περιποίηση και η απόδοση του κατάλληλου σεβασμού τόσο στους καταναλωτές μας όσο και στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε.  Υλικά που προέρχονται αποκλειστικά από το περιβάλλον και μας ταξιδεύουν σε ένα μαγικό ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν σε έναν mindful κόσμο δημιουργίας και απολαύσης!

Οι δύο άνθρωποι πίσω από αυτό είναι ο Μιχάλης ο Αποστόλου και Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Τελειώνοντας αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι… μπορεί να μην το σκεφτόμαστε συνειδητά αλλά η γεύση για εμάς είναι ένας τρόπος καταγραφής αναμνήσεων.

Εις το επανιδείν…