ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Oinovation

Η εταιρεία Oinovation, που δραστηριοποιείται από το 2015, έχει λανσάρει το Brand Chimera και το 2022 λάνσαρε τη Sphinx sparkling.

H Chimera αφορά τη κατηγορία οίνου, που έχει προστεθεί Κρόκος Κοζάνης σε ήσυχο και αφρώδη οίνο (έχοντας παραχθεί με δευτερογενή ζύμωση στη φιάλη από Αθήρι, Chardonnay & Ασύρτικο, Ρόδου). Είναι ιδανικά για συνδυασμό με θαλασσινές και ασιατικές γεύσεις, επειδή έχουν την επίγευση του σαφράν. Επίσης, η Chimera sparkling ταιριάζει για την παραγωγή local & premium Aperitivo cocktails.

Η Sphinx, είναι το πρώτο draught sparkling wine, που έχει παραχθεί με δευτερογενή ζύμωση στη δεξαμενή, από Αθήρι Ρόδου και διατίθεται σε 20lt βαρέλι, μίας χρήσης. Εφαρμόζει όπως τα βαρέλια μπύρας και δίνει το ανώτερο Sustainability (διάρκεια ζωής ένα μήνα μετά το άνοιγμα του), Zero Waste χαρακτήρα, καθώς το συγκεκριμένο βαρέλι έχει παραχθεί από ανακυκλώσιμα υλικά, και στο τέλος της χρήσης του ανακυκλώνεται εκ νέου. Ταυτόχρονα, προσδίδει την υπέρτατη εργονομία, για παραγωγή spritz aperitivo cocktails.

"Στο Athens Bar Show 2022, στο stand μας, δημιουργούμε το Chimera & Sphinx - Aperitivo Zone, συνεργαζόμενοι με φίλους παραγωγούς ποτών, Roots, Pony & Jigger, ποτοποιία Lazaris και  παρουσιάζουμε spritz cocktails με guest bartenders (tba).

Οι οίνοι Chimera και Sphinx και σαφώς τα εκπληκτικά spritz, θα συνδυαστούν και τις δύο μέρες του ABS, από τις 14:00-17:00, με εκλεκτό finger food από το Ταϊλανδέζικο εστιατόριο Andaman, (Αλόπης 65).

Don't miss us!"

 

contact@chimerawines.com

Δημοσθένους 31, Αγία Παρασκευή 15343