ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Silent Pool Gin

Η Live And Wander σας προσκαλεί στο  executive P.U.B. του Athens Bar Show. Το P.U.B είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο Business Lounge μέσα στην έκθεση με περιορισμένη πρόσβαση για ειδικές γευσιγνωσίες! Ελάτε να απολαύσετε premium servings των ULTRA PREMIUM GINS "Silent Pool" & "Silent Pool Rare Citrus", καθώς και της AWARD WINNING TEQUILA και του MEZCAL της "Codigo 1530" !

Αναλυτικά τα πολυβραβευμένα cocktails που θα απολαύσετε στο περίπτερο της Live And Wander είναι :

Silent Pool Gin & Tonic

Μια όμορφη μυστηριώδη λίμνη, ανθικό, αιθέριο και πολύπλοκο Αγγλικό Gin όπου για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται 24 διαφορετικά βότανα, προσεκτικά επιλεγμένα για τη μοναδικότητα τους.

Silent Pool Rare Citrus Gin

Συμφωνία γεύσεων που συγκεντρώνει τα πιο σπάνια και πιο ενδιαφέροντα εσπεριδοειδή στον κόσμο σε τέλεια αρμονία. Buddha's Hand, Green Seville Orange, Hirado Buntan και Natsu Dai Dai.

White Negroni

Γεύση πολύπλοκη, με έντονες νότες εσπεριδοειδών οι οποίες παντρεύονται ιδανικά με τα αρώματα του κέδρου και των υπόλοιπων botanicals. Η αλκοολική αντιπαραβολή των πικρών καιρών που διανύουμε.

Bee's Knees Gimlet

Όταν έχεις ένα περίπλοκο απόσταγμα με άρκευθο, με διακριτικά μπαχαρικά, ντελικάτα λουλούδια και φρέσκα εσπεριδοειδή, τότε η προσθήκη μελιού του χαρίζει μαλακή και επίμονη επίγευση.

Margarita

Código 1530 Blanco, διασφαλίζοντας ότι θα εκτιμηθεί πλήρως η πλούσια γεύση της ώριμης αγαύης, ηλικίας άνω των 7 ετών.

Paloma

Το εμβληματικό cocktail του Μεξικού, ένα ενδιαφέρον πάντρεμα της Código 1530 Blanco με grapefruit soda και lime.