ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

PUKKA Aprons - ΠΑΠΑLINA

Pukka, όπως λέμε αυθεντικό, σούπερ, εξαιρετικό! Και στα αλήθεια, δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστό όνομα για αυτό το φρέσκο concept που μιξάρει στιλ, design και χρηστικότητα, μέσα από μια εξατομικευμένη προσέγγιση στο απόλυτο αξεσουάρ εστίασης και όχι μόνο: στην ποδιά. 

  Στην Pukka η ποδιά δεν είναι ένα ακόμη αξεσουάρ. Είναι σήμα κατατεθέν της ιδιότητάς σου, ένα χρηστικό εργαλείο που σου λύνει τα χέρια, αποτελώντας παράλληλα το δικό σου style statement. Κόβεται και ράβεται, λοιπόν, κυριολεκτικά στα μέτρα σου, για να καλύψει τις πολύ ιδιαίτερες ανάγκες σου και για να εκφράσει τη μοναδικότητά σου.

  Η Pukka είναι οι άνθρωποί της. Αυτοί που γίνονται και δικοί σου άνθρωποι. Έτοιμοι να σε υποδεχτούν στο υπέροχο σύμπαν τους, να ακούσουν τις ανάγκες σου και να τις μεταφράσουν στην απόλυτα εξατομικευμένη δημιουργία που θα ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία.

 

 H Papalina είναι ένα ειδικό εργαστήριο που ειδικεύεται στο να δίνει ζωή και αξία σε οτιδήποτε οδηγεί τον ανθρώπινο εγκέφαλό μας να νιώθει ικανοποιημένος.
Αυξήστε το επίπεδο σερβιρίσματος με τη δικής σας αυθεντική σφραγίδα πάγου και θερμότητας μαζί με πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις που έχουμε. 

Προσθέστε περισσότερη αξία στη λίστα των ιδιαίτερων ποτών και κοκτέιλ σας, δίνοντας χαρακτήρα στον πάγο σας και σε ότι συνοδεύεται μαζί.
Όλα τα αντικείμενα είναι φτιαγμένα με ιδιαίτερη προσοχή και την αγάπη μας για την τελειότητα
Κάντε τον πελάτη σας να νιώσει ξεχωριστός. Η τέλεια εξυπηρέτηση είναι πάντα ένα εξελισσόμενο παιχνίδι. Τα πράγματα δε χρειάζεται να αλλάξουν τον κόσμο για να είναι σημαντικά.

 

 

www.pukka.gr

https://www.facebook.com/pukka.aprons

https://www.instagram.com/pukka_aprons/

Tel: +302315552323 - 6945490751

info@pukka.gr

 

www.papalina.gr

www.instagram.com/papalina.gr/

https://www.facebook.com/papalina.gr