ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Satryna Ultra Premium - Tequila

Η ιστορία σας ξεκινά πριν από μισό αιώνα στο Χαλίσκο (Jalisco) του Μεξικού, όταν η θρυλική Tequilera Newton δημιούργησε μια μοναδική τεκίλα για τους μεγαλύτερους φίλους τους, τους παππούδες και τη γιαγιά της Nitzan, ιδρυτή της Satryna. 70 χρόνια και τρεις γενιές αργότερα, η Nitzan, αποφάσισε ότι το απόσταγμα αυτό άξιζε να το μοιραστεί με αληθινούς λάτρεις της τεκίλας σε όλο τον κόσμο.

Και έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι που τελικά θα οδηγούσε στην εμφάνιση της Satryna, μιας μικρής παραγωγής, μέσα από παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής τεκίλας και 100% αγαύης που δεν μοιάζει με καμία που έχετε δοκιμάσει πριν από την Satryna.

Οι ασύγκριτες τεκίλες της Satryna – Blanco (Triple Distilled), Reposado (Triple Distilled), Anejo (Διπλό Βαρέλι) και Cristalino (Anejo Claro) – είναι προϊόν τριών γενεών μεξικανικής δεξιοτεχνίας και εμπειρίας άνω των 70 ετών. Όπως γίνεται εδώ και δεκαετίες, η τεκίλα μας είναι φτιαγμένη από την πιο εκλεκτή και γλυκιά μπλε αγαύη που προέρχεται από το πλούσιο ηφαιστειακό έδαφος του Jalisco κοντά στη Γκουανταλαχάρα. Μετά από 10 έως 12 μεγάλα χρόνια καλλιέργειας, μέχρι την οποία ωριμάζει στην τελειότητα, κάθε φυτό που επιλέγεται συλλέγεται πολύ προσεκτικά. Μετά το μαγείρεμα στον ατμό για 24 ώρες και την τριπλή απόσταξη, η τεκίλα στη συνέχεια παλαιώνει σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια που εισάγονται από το Cognac και σε Αμερικάνικα δρύινα βαρέλια από την Καλιφόρνια. Αυτή η μοναδική ισορροπία των αιώνων τέχνης παρασκευής τεκίλας και των σύγχρονων τεχνικών απόσταξης δίνει στη Satryna τον πολύπλοκο χαρακτήρα, την αγνότητα και τη χαρακτηριστική απαλότητά της. Η έμπνευση και η ψυχή της τεκίλας Satryna προέρχονται από την παράδοση του φεστιβάλ Dia de los Muertos – The Day of The Dead. Satryna ονομάστηκε προς τιμήν της La Catrina, ενός από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα της γιορτής.