ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Single Cask & Dingle Whisky

Το Dingle δημιουργήθηκε το 2012 ως ένα ανεξάρτητο αποστακτήριο craft παραγωγής από τους Oliver Hughes, Liam LaHart και Peter Mosely. Παίρνει το όνομά του από την ομώνυμη περιοχή, στην κομητεία Kerry, στην Ιρλανδία, ενώ ήταν το πρώτο της νέας γενιάς ιρλανδικών αποστακτηρίων που άνοιξαν μετά από εκατοντάδες χρόνια στην Ιρλανδία.

 Στο Dingle αποστάζουμε ιρλανδικό ουίσκι και εμφιαλώνουμε Single Malt και Single Pot Still. Εμφιαλώνουμε μόνο ουίσκι που έχουμε αποστάξει και ωριμάσει εμείς οι ίδιοι, χωρίς καθόλου πρόσθετα.

Εκτός από το ουίσκι, αποστάζουμε και εμφιαλώνουμε τζιν και βότκα. Το τζιν μας διακρίθηκε το 2019 ως το καλύτερο London Dry και το καλύτερο τζιν στον κόσμο, στα καταξιωμένα World Gin Awards, ενώ και η βότκα μας διαθέτει αποδεδειγμένα εξαιρετική ποιότητα και χαρακτηριστική, κρεμώδη υφή, αποτέλεσμα της πενταπλής απόσταξής της.  

Όλα τα προϊόντα Dingle αντιπροσωπεύονται με μεγάλη υπερηφάνεια στην Ελλάδα από την CAVA ANTHIDIS.    

Το The Single Cask είναι ένας από τους πιο ανερχόμενους ανεξάρτητους εμφιαλωτές ουίσκι με έδρα την Σκωτία. Η πρόσφατη ανέγερση ιδιόκτητου bonded warehouse στην περιοχή Glenrothes προσφέρει 5.000 θέσεις για βαρέλια με σκοπό την ωρίμαση μέχρι την εμφιάλωσή τους. Κάθε βαρέλι έχει να διηγηθεί και από μια διαφορετική ιστορία, γι’ αυτό κι εμείς στο The Single Cask εμφιαλώνουμε το κάθε ένα, κάθε φορά ξεχωριστά, χωρίς προσθήκη καραμελοχρώματος και σε cask strength ακοολικούς βαθμούς. Όπως ακριβώς δηλαδή βρίσκεται όταν κρίνουμε πως είναι έτοιμο για εμφιάλωση.