ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

ΤΡΙΑ ΣΙΓΜΑ ΑΕ

Η Τρία Σίγμα Α.Ε. είναι εταιρία εισαγωγής και εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών και οίνων. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2003 από πρώην στελέχη της ΟΥΤΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. για να αποτελέσει την εμπορική συνέχεια στην αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της UTO Nederland BV.  

Γρήγορα ανέπτυξε μια ιδιαίτερη δυναμική προσθέτοντας κάθε χρόνο προϊόντα νέων εταιριών στην συλλογή της. Σήμερα αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις εταιρίες Herman Jansen BV ( πρώην UTO Nederland BV -  Ολλανδία ), Beveland Distillers S.A. ( Ισπανία ), Slaur Sardet S.A.S. ( Γαλλία ), Mey Icki A.S. ( Τουρκία ), Zanin 1895  SRL ( Ιταλία ), Toso S.p.a. ( Ιταλία ), Mezcales  Casa  AGP ( Μεξικό ) και Distilleria F.lli Caffo Srl ( Ιταλία ). Με έδρα την Θεσ/νίκη διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με πρατήρια ποτών, κάβες και super markets.

Η Τρία Σίγμα Α.Ε. έχει καταξιωθεί στην αγορά για τα ποιοτικά και εμφανίσιμα προϊόντα της καθώς και για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Φιλοδοξία των μετόχων της εταιρίας είναι η επέκταση των συνεργασιών με οίκους του εξωτερικού και ο εμπλουτισμός της συλλογής της εταιρίας ώστε να προσφέρουν στους πελάτες περισσότερες επιλογές αξιόπιστων και οικονομικά προσιτών προϊόντων.

Email: 3sigma@otenet.gr

Διεύθυνση: Αγ. Στεφάνου 5, Τ.Θ. 51596  Ευκαρπία, 56429, Θεσσαλονίκη