ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Winelot

Καλώς ήρθατε στη Winelot, όπου το πάθος συναντά την τεχνογνωσία στον κόσμο των κρασιών. Η ομάδα των αφοσιωμένων επαγγελματιών μας φέρνει πλήθος εμπειριών και γνώσεων, καθιστώντας μας τον απόλυτο συνεργάτη σας στην επιμέλεια ενός εξαιρετικού χαρτοφυλακίου κρασιών που θα αναβαθμίσει την επιχείρησή σας.

Στη Winelot, εκτός από τις άριστες γνώσεις γύρω από το κρασί θα βρείτε εκτεταμένες πληροφορίες στο χώρο των logistics. Η ομάδα μας θα χαρεί να συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική και ιδιαίτερη επιλογή κρασιών προσαρμοσμένη στον τομέα της επιχείρησής σας. Δίνουμε προτεραιότητα στη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου που θα διαθέτει μοναδικά κρασιά από αναδυόμενους παραγωγούς, διασφαλίζοντας ότι οι προσφορές σας ξεχωρίζουν σε μια πολυσύχναστη αγορά.

Μία από τις βασικές μας δεσμεύσεις είναι να παρέχουμε άψογες λύσεις αποστολής που ανταποκρίνονται στα υψηλού επιπέδου πρότυπα των πελατών μας. Κατανοούμε ότι η έγκαιρη και ασφαλής παράδοση είναι πρωταρχικής σημασίας για τη διατήρηση της ακεραιότητας των προϊόντων και της επιχειρηματικής σας φήμης. Η προσοχή της ομάδας μας στη λεπτομέρεια διασφαλίζει ότι τα κρασιά σας φτάνουν στον προορισμό τους σε άριστη κατάσταση, κάθε φορά.

Το ολοκληρωμένο φάσμα των υπηρεσιών μας έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει την επιχείρησή σας:

1. Τιμολόγηση χονδρικής: Επωφεληθείτε από την ανταγωνιστική μας δομή τιμολόγησης, επιτρέποντάς σας να μεγιστοποιήσετε τα περιθώρια κέρδους.

2. Χαμηλό κόστος μεταφοράς: Οι στρατηγικές μας συνεργασίες και το αποτελεσματικό δίκτυο logistics διασφαλίζουν ότι τα έξοδα μεταφοράς ελαχιστοποιούνται, ενισχύοντας τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας.

3. Ποικιλία κρασιών: Εξερευνήστε μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, από κλασικά αγαπημένα έως συναρπαστικές νέες τάσεις, διασφαλίζοντας μια ποικιλόμορφη και ελκυστική επιλογή για τους πελάτες σας.

4. Συμβουλευτική αγοραστών: Αξιοποιήστε την τεχνογνωσία της ομάδας μας για εξατομικευμένες συμβουλές, βοηθώντας σας να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να βελτιστοποιήσετε τις προσφορές κρασιού σας.

5. Εξαγωγική εξειδίκευση: Έχουμε αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχημένων εξαγωγών σε βασικές αγορές, όπως το Ντουμπάι, η Γερμανία και η Ισπανία, επεκτείνοντας την απήχησή σας σε παγκόσμια κλίμακα.

6. Εστίαση σε υψηλού κύρους εγκαταστάσεις: Η πελατειακή μας βάση περιλαμβάνει αλυσίδες σούπερ μάρκετ, θέρετρα ξενοδοχείων και αποκλειστικά νυχτερινά κέντρα της Μυκόνου, διασφαλίζοντας ότι τα κρασιά σας θα βρουν το δρόμο προς τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

7. Parallel Market Prestige: Άμεση πρόσβαση στα πλέον διάσημα εμπορικά σήματα όπως οι Provence, Bordeaux, Burgundy, Napa Valley, Super Tuscan ενισχύοντας το κύρος σας.

Με την Winelot μπορείτε να δημιουργήσουμε ένα ταξίδι κρασιού που δελεάζει τους ουρανίσκους, και ωθεί την επιχείρησή σας σε πρωτοφανή επιτυχία.


Linkedin
Instagram

E-mail: info@winelot.gr

Τηλ.: 0030 690 6180 573