ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

The Art of Shaking από τον Simone Caporale και τον Luca Missaglia, powered by Amaro Santoni

Το The Art of Shaking (TAOS) είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα, αφιερωμένη στην έκφραση της δημιουργικότητας του barman και της φαντασίας του cocktail mixing, ως μια μορφή εξαιρετικής υγρής τέχνης που δημιουργήθηκε από τους Luca Missaglia και Simone Caporale.

Εστιάζουμε στην τέχνη πίσω από κάθε course (Cocktail Menu, Ανάπτυξη Κοκτέιλ, Bar Techniques), που φτιάχτηκαν από τους πιο ταλαντούχους Bartenders των ημερών μας, μεταδίδοντας όραμα, έμπνευση και πάθος.

Το The Art of Shaking αντιπροσωπεύει την αναγεννησιακή εποχή ενός εικονικού πανεπιστημίου με στόχο να εμπνεύσει τις νέες γενιές του κλάδου μας να σκεφτούν έξω από το μπαρ, καλλιεργώντας μια ακμάζουσα κοινότητα που ανακαλύπτει, αλληλεπιδρά και καινοτομεί.

Οι Bartenders μας έχουν κατακτήσει την τέχνη του bartending και τις τελευταίες δεκαετίες μοιράζονται όλα όσα έμαθαν, κατανοώντας και τελειοποιώντας την βιομηχανία του μπαρ.

Ελάτε σε μια mixologist εμπειρία και ανακαλύψτε, τα μυστικά, τις τεχνικές και τα αριστουργηματικά cocktail των καλύτερων bartenders στον κόσμο.

Watch, Learn and Practice with TAOS!