ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Daniele Zennaro

 

Ο Daniele Zennaro γεννήθηκε το 1979 κοντά στο Rovigo. Αφού σπούδασε στο ινστιτούτο εστίασης, άρχισε να εργάζεται σε σημαντικά ιταλικά εστιατόρια ειδικά στην περιοχή του Βένετο. Την τελευταία δεκαετία ωστόσο ήταν σταθερός στη Βενετία, στο εστιατόριο De Pisis του ξενοδοχείου Bauer II Palazzo, στο ξενοδοχείο Bauer Palladio και στο Vecio Fritolin. Μετά από 2 χρόνια εμπειρίας στο Canova Restaurant στο ξενοδοχείο Baglioni Luna, ο Daniele ανέλαβε πρώτα τις κουζίνες του Marciano Excelslor και τώρα είναι ο σεφ του AI Giubagio Restaurant. Το όραμα του Daniele αφορά πειραματισμούς που είναι βαθιά ριζωμένοι στο παρελθόν, αλλά με πιο μοντέρνα γεύση και τελευταία η γαστρονομική του έρευνα έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση νέων εμπνεύσεων μέσω της χρήσης αυθόρμητων βοτάνων στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας.

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες