ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Νικήτας Στοΐλης

 

Ο Νικήτας είναι δεύτερης γενιάς bartender. Ορμώμενος από τον πατέρα του Σάκη, θέλησε να ασχοληθεί με τον χώρο του bartending, πράττοντάς το, εδώ και 7 χρόνια.
Το Σεπτέμβρη του 2014, αποφασίζει να παρακολουθήσει το πρώτο του ολοκληρωμένο σεμινάριο και μέχρι σήμερα δεν σταματά να επενδύει στον εαυτό του, παρακολουθώντας σεμινάρια είτε επαγγελματιών της ελληνικής μπαρ σκηνής είτε του εξωτερικού.
Έχοντας εργαστεί για καταξιωμένα μπαρ εκ των οποίων, το VOGATSIKOU |3 και το Spitaki Cocktail Bar στη Χαλκιδική, τα τελευταία δύο χρόνια έχει βρει την ‘’Ιθάκη’’ του αποτελώντας μέλος της ομάδας του Γορίλα αλλά και του καλοκαιρινού πρότζεκτ Kokonat Bay. 
Στην μέχρι τώρα πορεία του στο χώρο, είχε τη τιμή να διακριθεί σε ένα διαγωνισμό παγκοσμίου εμβέλειας ‘’The Mixing Star by Simon Difford’’ καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα, ήταν φιναλίστ και στους διαγωνισμούς ‘’Skinos Mediterranean Cocktails Challenge’’ αλλά και στοn ‘’Cutty Sark Bartending Competition’’.
Σήμερα, συνεχίζει ακαθέκτως να σερβίρει ποτά πίσω από την μπάρα του ‘’Γορίλα’’, αλλά και του ανατρεπτικού Speakeasy bar ‘’Three Pieces’’.

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες