ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Στέφανος Δωματιώτης

.

Η εμπειρία του Στέφανου στη βιομηχανία καφέ ξεκίνησε σχεδόν πριν από 23 χρόνια. Συνιδρυτής και επίσημος εκπαιδευτής του Create, του 1ου κέντρου εμπειρίας γευσιγνωσίας και εκπαίδευσης καφέ στην Ελλάδα, ο Στέφανος είναι σύμβουλος για πολλές εταιρείες στον τομέα του καφέ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Διευθύνει πολλά πολλά projects από τη Νέα Υόρκη, τον Παναμά και την Κόστα Ρίκα, μέχρι το Ντουμπάι, το Κατάρ, την Κίνα, την Ταϊβάν και την Ιαπωνία.
Υπήρξε επικεφαλής εκπαίδευσης, έρευνας και ανάπτυξης για τον καφέ Taf, καθιστώντας τον την κορυφαία μάρκα specialty καφέ στην Ελλάδα και ένα από τα κορυφαία σε διεθνές επίπεδο.
Ο Στέφανος ονειρεύεται έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα δημιουργούν αντί να μισούν , θα μοιράζονται σκέψεις και απόψεις και θα έρχονται πιο κοντά στις ρίζες του καφέ. Στα 23 χρόνια καριέρας του έχει υπάρξει σε σημαντικές επιτροπές και φορείς του καφέ. Το 2014 ήταν ο πρωταθλητής του Brewers Cup, και πολλές φορές ήταν κορυφαίος φιναλίστ στο World Coffee. Τέλος είναι εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής Specialty Coffee Association (AST). 0 Στέφανος Δωματιώτης είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητας  στο χώρο του barista.

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες