ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Simon Ford

Όσον αφορά τον χώρο των ποτών, υπάρχουν λίγα πράγματα που ο Simon Ford δεν έχει κάνει. Ως ηγετική φωνή της bar & cocktail σκηνής για περισσότερα από 20 χρόνια, ο Ford έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο δουλεύοντας και μαθαίνοντας από μερικές από τις καλύτερες μάρκες, bar και επαγγελματίες στον πλανήτη. Έχει ηγηθεί πολλών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, έχει κρίνει παγκόσμιους διαγωνισμούς cocktail και έχει παραδώσει σεμινάρια σε διεθνή συνέδρια όπως: το NY Food & Wine Festival, το Sydney Bar Show, το London Cocktail week και το Tales of the Cocktail για να αναφέρουμε μερικά.

Ο Ford έχει παρουσιαστεί σε πολλές αξιόλογες δημοσιεύσεις, όπως  New York Times, Forbes, Harper's Bazaar, The Wall Street Journal, Men's Health, PUNCH και Liqour.com μεταξύ άλλων. Στα Tales of the Cocktail Spirited Awards, ο Ford κέρδισε δύο φορές το βραβείο Best Brand Ambassador για τη δουλειά του στο Plymouth Gin. Στη συνέχεια κατείχε τον ρόλο του προέδρου για τα βραβεία του φεστιβάλ και τα συμπαρουσίαζε για αρκετά χρόνια, συνεχίζοντας να παίζει αναπόσπαστο ρόλο στην παραγωγή του.

Θέλοντας να αξιοποιήσει την πολυετή πείρα του στον κόσμο των οινοπνευματωδών ποτών και να προσφέρει στη βιομηχανία ένα πραγματικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων για bartenders— Το 2012 ο Ford συνίδρυσε την start up εταιρεία αλκοολούχων ποτών The 86 Co. με τους συναδέλφους του και δημιούργησε το Fords London Dry Gin., ένα μοναδικό gin ειδικά φτιαγμένο για cocktails, με τον Simon ως CEO. Στη συνέχεια, το 2019, ο Simon Ford οδήγησε την εταιρεία στην αγορά της από τον Brown-Forman όπου υπηρετεί επί του παρόντος ως Managing Director της μάρκας.

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες