Το ρούμι Tanduay είναι ένα παγκοσμίου φήμης ποτό με μακρά ιστορία που χρονολογείται από το 1854, γνωστή για τη μοναδική της γεύση και την τεχνοτροπία της. Φτιαγμένη από ζαχαροκάλαμο και μελάσα, παλαιώνεται σε βαρέλια πρώην bourbon με τη μέθοδο του single-barrel. Η μάρκα προσφέρει μια ποικιλία από premium έως super premium ρούμια. Η Tanduay αναγνωρίζεται για την ευελιξία της, καθώς απολαμβάνεται είτε σκέτη είτε ως βασικό συστατικό σε κοκτέιλ. Αποτελεί μαρτυρία της ιστορίας της παραγωγής ρούμι στις Φιλιππίνες.