ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2025

Stage C
13.00 - 13.45
Η παράδοση του Savoy, επαναπροσδιορισμένη στο Βέρμιο — Veroni Vermouth by Kir-Yianni
Αμφιθέατρο
14.00 - 14.45
Η Νοοτροπία της Καθοδήγησης: Η Φιλοξενία είναι Ομαδικό Άθλημα
Stage C
15.00 - 15.45
Να Παίρνεις Πάντα την Αριστερή Στροφή: Βρίσκοντας τη Σταδιοδρομία σου στη Βιομηχανία των Μπαρ
Αμφιθέατρο
16.00 - 16.45
The Science of Bonding: Ο Μικρός Πρίγκιπας και η Αλίκη μπαίνουν σε ένα μπαρ
Stage D
16.15 - 17.00
METAXA Από τα Πρόβατα στους Αισθητήρες: Προστατεύοντας το Terroir μας
Stage B
12.00 - 12.45
Τα απίστευτα κατασκευασμένα μη αλκοολούχα ποτά της Lyre και η κατηγορία ποτών χωρίς και χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ με τον European Regional Manager, Max Musson.
Stage C
12.30 - 13.15
Οι πέντε κατηγορίες του Irish Whiskey
Stage C
13.00 - 13.45
Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ & ΤΟ COINTREAU: ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ;
Αμφιθέατρο
13.15 - 14.00
ΔΜΒ – Δημιουργία Μάρκας για Bartenders
Stage D
14.30 - 15.15
Η Τέχνη της Ανθεκτικότητας – Ένα Προσωπικό Ταξίδι Μέσα από το Nikka Whisky*