Λαέρτης Γκίνης

Ο Λαέρτης Γκίνης είναι αυτή τη στιγμή Bar Manager στο Upupa Epops The Bar, έναν χώρο που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία του γύρω από τη φιλοξενία, τη δημιουργικότητα και την ουσία. Παράλληλα, είναι εκπαιδευτής στη Bar Academy για το σεμινάριο Zero Waste, όπου μοιράζεται τη γνώση και την εμπειρία του σχετικά με την αξιοποίηση πρώτων υλών και τις βιώσιμες πρακτικές πίσω από το μπαρ. Δραστηριοποιείται στον χώρο της φιλοξενίας και του bartending εδώ και περίπου έντεκα χρόνια. Χαρακτηρίζεται από την εμμονή του στη λεπτομέρεια και την ανάγκη για ουσία πίσω από κάθε παρασκευή, κάθε σερβίρισμα και κάθε επιλογή. Η φιλοσοφία του βασίζεται στη μέγιστη αξιοποίηση των πρώτων υλών, όχι μόνο ως τεχνική προσέγγιση αλλά ως στάση ζωής. Πιστεύει στην κυκλικότητα, στην αξιοπιστία των πρώτων υλών και στο πώς αυτές μπορούν να μεταμορφωθούν σε κάτι ουσιαστικό και ποιοτικό. Για εκείνον, η δημιουργικότητα γεννιέται μέσα από τα όρια — και αυτά τα όρια είναι που τον ωθούν να εξελίσσεται και να δημιουργεί ποτά με χαρακτήρα, ταυτότητα και καθαρότητα. Στόχος του είναι να εξελίσσεται συνεχώς — όχι μόνο μέσα από τα ποτά, αλλά και μέσα από τον τρόπο που αυτά σερβίρονται· επιδιώκοντας να προσφέρει μια εμπειρία ειλικρινή, ανθρώπινη και ουσιαστική.