Νίκος Τριανταφύλλου

Ο Nick είναι διεθνής bar consultant από την Ελλάδα με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας, συνεργαζόμενος με μερικά από τα πιο αποκλειστικά μπαρ παγκοσμίως. Το signature cocktail του είναι το Hermanos, ένα rum-based κοκτέιλ που δημιούργησε για τον διαγωνισμό Bacardi Legacy, όπου αναδείχθηκε Ευρωπαίος φιναλίστ. Έχοντας ζήσει για περισσότερα από 20 χρόνια μέσα στον κόσμο των μπαρ, με σταθμούς σε Καρδίτσα, Αθήνα, Τιφλίδα, Βερολίνο, Χονγκ Κονγκ και Μύκονο, έχει αποκτήσει μια διεθνή οπτική για την τέχνη της φιλοξενίας και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Είναι αφοσιωμένος στην αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη μέσα από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εξατομικευμένων bar λύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Από το 2018 έως σήμερα, εργάζεται για το Scorpios, με παρουσία στη Μύκονο και στο Bodrum, όπου κατέχει τη θέση του Global Head of Bars του ομίλου. Είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και τη λειτουργία του τομέα των μπαρ σε όλες τις τοποθεσίες του Scorpios, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας μοναδικής, πολυαισθητηριακής εμπειρίας φιλοξενίας.