
Ο Romain Llobet είναι συνιδρυτής της IESSI (ee-yess-ee), ενός ιταλικού απεριτίφ χωρίς αλκοόλ. Η χαρακτηριστική γεύση του εμπνέεται από μια συνταγή amaro της γιαγιάς του επιχειρηματικού του εταίρου, Nicolas Maiarelli. Πριν δημιουργήσει την IESSI, ο Romain πέρασε σχεδόν μια δεκαετία χτίζοντας το Del Maguey Single Village Mezcal και ήταν από τους κορυφαίους εκπαιδευτές σχετικά με την αγαύη σε όλη την Ευρώπη. Αναγνωρισμένος ως Most Influential Brand Ambassador από το Cocktail Spirits Paris το 2019, φέρνει μαζί του 23 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία της φιλοξενίας, έχοντας εργαστεί με τα Leading Hotels of the World, εστιατόρια με αστέρια Michelin, καθώς και κορυφαία εστιατόρια και κοκτέιλ μπαρ στο Παρίσι. Καθοδηγούμενος από την αδιάκοπη περιέργειά του για γνώση, επέστρεψε επίσης στα θρανία στη Νέα Υόρκη, αποκτώντας την πιστοποίηση BAR5 session, που δημιουργήθηκε από τους David Wondrich, Dale DeGroff, Paul Pacult, Doug Frost και Steve Olson. Σήμερα με έδρα τη Μασσαλία και φέρνοντας την IESSI σε όλη την Ευρώπη και πέρα από αυτήν, συνεχίζει να βρίσκει νόημα στο να μοιράζεται μια αληθινή ιστορία και μοναδικές γεύσεις που ανήκουν αποκλειστικά στην οικογένεια, προσθέτοντας παράλληλα μια αίσθηση χαράς και διασκέδασης — για κάθε στιγμή και για όλους, είτε με αλκοόλ είτε χωρίς!
