Στα 32 του χρόνια, έχει περάσει σχεδόν μισή ζωή πίσω από τη μπάρα, παρόλο που ξεκίνησε ως γραφίστας. Αυτό που άρχισε ως μια θερινή δουλειά μετατράπηκε σε μια δια βίου αγάπη για το να φέρνει χαμόγελα στους ανθρώπους μέσα από εξαιρετικά ποτά. Από το να σερβίρει μοχίτο στην παραλία μέχρι τη διαχείριση του Renard, του δικού του cocktail bar στη Μάλαγα, έχει γίνει ένας από τους πιο αναγνωρισμένους bartenders της Ανδαλουσίας. Η ανάμειξη ποτών είναι η τέχνη του, η απόλαυσή τους είναι η χαρά του.