Tommaso Cecca

Κατάγεται από το Μπάρι και ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στη φιλοξενία από πολύ νεαρή ηλικία, δουλεύοντας στην Απουλία, όπου ετοίμασε τον πρώτο του espresso μόλις στα δεκατέσσερά του χρόνια. Στα είκοσι, ο Tommaso Cecca αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο, όπου βυθίστηκε στη δυναμική σκηνή των bars και των κοκτέιλ, αποκτώντας γρήγορα βαθιά γνώση και εμπειρία υψηλού επιπέδου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο, γνώρισε τον σχεδιαστή μόδας Roberto Cavalli, ο οποίος τον προσκάλεσε να επιστρέψει στο Μιλάνο για να αναλάβει τη θέση του Bar Manager στο νέο του εστιατόριο. Το 2008, ο Tommaso ανέλαβε τη θέση του Bar Manager και Head Mixologist στο Trussardi, όπου έμεινε για πάνω από έντεκα χρόνια, καλλιεργώντας ακόμη περισσότερο το πάθος του για τη φιλοξενία. Το 2018, ξεκίνησε η συνεργασία του με το Camparino, όταν ανέλαβε τη θέση του Store Manager & Head Bartender. Σήμερα, ο Tommaso είναι Head of Licensing & Mixology στο Camparino, το ιστορικό bar του Μιλάνου με θέα τον Καθεδρικό του Duomo. Στον σημερινό του ρόλο, είναι υπεύθυνος για τη διεθνή ανάπτυξη του Camparino, φέρνοντας την επιτυχία και την ατμόσφαιρα του εμβληματικού μιλανέζικου bar σε όλο τον κόσμο, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία που αυτό προσφέρει. Με την εμπειρία και τη διεθνή αναγνώρισή του στη mixology και την bartending κοινότητα, ο Tommaso διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην παγκόσμια ανάπτυξη του brand, λειτουργώντας ως εκπρόσωπος του Camparino. Ηγείται μιας ομάδας 40 ατόμων, που εργάζονται για να προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες σε κάθε επισκέπτη, ενώ παράλληλα πειραματίζεται με τη δημιουργία νέων κοκτέιλ στο εργαστήριο, επιλέγοντας προσεκτικά κάθε συστατικό. Το ιστορικό bar σερβίρει τεράστιο αριθμό κοκτέιλ καθημερινά, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και το πάθος της ομάδας του Camparino για την τέχνη της mixology. Χάρη στην ηγεσία του, το Camparino έχει καταφέρει να συμπεριληφθεί στη λίστα με τα World’s 50 Best Bars, διατηρώντας σταθερά την παγκόσμια φήμη και παρουσία του.