ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

ICE UP

Στην ICE UP πιστεύουμε στο ασίγαστο πάθος. Όλα όσα κάνουμε διέπονται από αυτήν την αξία. Γι’ αυτό και δημιουργούμε μόνο υψίστης ποιότητας διάφανο πάγο. Η ICE UP είναι η πρώτη και μοναδική Ελληνική εταιρία αποκλειστικά αφιερωμένη στην παραγωγή, την τυποποίηση και τη διανομή, σε πανελλαδική εμβέλεια, premium καθαρού πάγου.
Iδρύθηκε από τρείς bartenders με αγάπη για τον κόσμο των αποσταγμάτων τον Μάρτιο του 2018, με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που απολαμβάνουν το ποτό τους οι Έλληνες καταναλωτές. Ως bartenders, με αφοσίωση στην ποιότητα και στην άψογη εξυπηρέτηση, δημιουργήσαν ένα προϊόν που λύνει τα χέρια του σύγχρονου επαγγελματία, αναβαθμίζει την εμπειρία του ποτού και είναι διαθέσιμο σε ολόκληρη την χώρα. 
Σημαντικό ρόλο στην πορεία της εταιρίας και των προϊόντων της, παίζει η πρωτότυπη και καινοτόμα συσκευασία της ICE UP, που εξασφαλίζει την διατήρηση της ποιότητας κατά την αποστολή και την αποθήκευση, λαμβάνοντας υπόψιν την ευαίσθητη φύση του προϊόντος καθώς και των ιδιαίτερων απαιτήσεων των χώρων της εστίασης.
 
Λορέτα Τόσκα +30 693 654 1052
Αλέξης Σιμωνίδης +30 697 556 9539
Διεύθυνση: Αχαιών 16
14122, Νέο Ηράκλειο