Εμπορία και διακίνηση ποτών, με ισχυρές συνεργασίες.

Η εταιρεία PRODRINKS Ε.Π.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2007 στην Αθήνα και έως σήμερα αποδεικνύει πως αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εισαγωγών, εμπορίας και διακίνησης τροφίμων και ποτών και αλκοολούχων.

Έχοντας στο υπόβαθρο της χρόνια εμπειρίας και γνώσης, κατορθώνει να καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες των συνεργατών της έχοντας στο χαρτοφυλάκιο της ευρεία γκάμα προϊόντων καθώς και αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνή ισχυρά brands του χώρου. Η πολύχρονη παρουσία μας, η ανθρώπινη εξυπηρέτηση και η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με αμοιβαίο όφελος.

Η εταιρεία μας έχει έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής, πλησίον της Εθνικής Οδού, παρέχοντας εύκολη και ταχεία πρόσβαση και εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

Η εταιρεία PRoDRiNKS ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2007 με την εμπορία και διακίνηση προϊόντων όπως χυμοί, αναψυκτικά, νερά, μπύρες, κρασιά κ.α.

Από τα πρώτα βήματα της είχε μια συνεχή άνοδο και σταδιακά ξεκίνησε την αντιπροσώπευση και άλλων οίκων της εγχώριας αγοράς αλλά και του εξωτερικού, η επιλογή των οποίων γίνονταν πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διέθεταν.


Email: info@prodrinks.gr

Διεύθυνση: 17ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, 19300, Ασπρόπυργος, Αττική

Τηλέφωνα: 210 5580910, 210 5580912
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!