ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

ProDrinks

Όραμα μας είναι να προσφέρουμε αποκλειστικά Premium Brands υψηλής ποιοτικής αξίας με σεβασμό τόσο στον άνθρωπο και την κοινωνία, όσο και στο περιβάλλον (με περιβαλλοντική συνείδηση). Με την προσπάθεια αυτή ερχόμαστε πιο κοντά στο όνειρο μας για ένα διαφορετικό αύριο.

Η ProDrinks είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 2007. Τα ιδρυτικά μέλη της είναι ο Λουκάς και ο Σπύρος Σπυρόπουλος. Τόσο το πάθος να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και τις ιστορίες τους, τόσο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, αλλά και τα 30 έτη εμπειρίας του Λουκά Σπυρόπουλου στον κλάδο των πωλήσεων, συνετέλεσαν στην ίδρυση της ProDrinks.

Στο ξεκίνημα αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού, η ProDrinks καλέστηκε να αντιμετωπίσει μια μεγάλης έντασης οικονομική κρίση. Παρά τα δύσκολα χρόνια με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη η ελληνική αγορά και παρά την συνεχή αποδυνάμωση της αγοραστικής δύναμης, το πάθος, η θέληση, η επιμονή και η επιχειρηματικότητα ήταν τα στοιχεία που συνέβαλαν στην συνεχή και, πάνω από όλα, υγιή ανάπτυξη της ProDrinks.

 
 

17Ο Χ.Λ.Μ Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, Τκ 19300 – Ασπρόπυργος

Tel: 2105580910-12

Fax: 2105580913

Email: info@prodrinks.gr

Website: www.prodrinks.gr