ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

ProDrinks


House of Handcrafted Small Batch spirits
Η ProDrinks ταξιδεύει στον κόσμο και σας φέρνει μοναδικά ποτά.
Όραμά μας είναι να προσφέρουμε αποκλειστικά premium brands υψηλής ποιοτικής αξίας με σεβασμό τόσο στον άνθρωπο και την κοινωνία όσο και στο περιβάλλον (με περιβαλλοντική συνείδηση).
Με την προσπάθεια αυτή ερχόμαστε πιο κοντά στο όνειρό μας για ένα διαφορετικό αύριο. 

Προϊόντα 

Ramsbury Single Estate Spirits: το ωραιότερο σιτάρι, που καλλιεργείται στο αρχαίο τοπίο του Wiltshire
Hernö Gin: παρασκευάζεται από φυσικά και προσεκτικά επιλεγμένα οργανικά φυτικά προϊόντα.
Tranquebar Colonial Gin: τα ζεστά αρωματικά μπαχαρικά από την Ινδική ήπειρο κυριαρχούν σε αυτό το Premium Small Batch Gin.
Mackmyra Whisky: αποθηκεύεται σε βαρέλια νέας Σουηδικής Δρυς. 
Papa’s Pilar Rum:γεννημένο από τα καλύτερα Rums, τα οποία συλλέγονται με κριτήριο την παλαίωση τους και τον ξεχωριστό χαρακτήρα τους από την Καραϊβική, την Κεντρική, την Νότια και Βόρεια Αμερική. Στη συνέχεια "παντρεύονται" μεταξύ τους μέσω του Blending και της παλαίωσης, διαδικασίες που πραγματοποιούνται με το μοναδικό μας σύστημα ‘Solera’ που δίνει το Artisan-Crafted Spirit Papa’s Pilar Rum.
Bache-Gabrielsen Cognac :από το Bache-Gabrielsen δεν αποθηκεύεται σε ένα απλό παλαιωμένο δρύινο βαρέλι. Πρέπει να είναι Γαλλική Δρυς ‘Limousin - μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό.
El Decreto Tequila: 100% Puro De Agave. Small Batch - Handcrafted - Ultra Premium Tequila. Authentic from Highlands Jalisco, Mexico.
Kopparberg Premium Pink Gin : εμπλουτίζεται με τα καλύτερα συστατικά και φυσικές γεύσεις φρούτων που κάνουν το Kopparberg διάσημο, για μια τολμηρή και ισορροπημένη γεύση

17Ο Χ.Λ.Μ Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου
Τκ 19300 – Ασπρόπυργος
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-5580910