Η REZOS Brands εισαγωγική-εμπορική εταιρεία, για 2η συνεχόμενη χρονιά μετέχει στο Athens Bar Show. Το δίκτυο διανομής της Rezos Brands προσφέρει πανελλαδική κάλυψη, προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις με υψηλής ποιότητας προϊόντα, γι’ αυτό και μέσα από την συμμετοχή μας θα παρουσιάσουμε στο κοινό, την London Essence Company όπου αποτελεί μια συλλογή εκλεκτών ποτών ανάμιξης από αποσταγμένα αιθέρια έλαια. 

Ο σύγχρονος καταναλωτής αλκοολούχων ποτών αλλάζει. Σήμερα, οι λάτρεις των αλκοολούχων ποτών θέλουν να γνωρίζουν περισσότερα για την ιστορία και τις μεθόδους παραγωγής πίσω από τα ποτά τους. Τους αρέσει να πειραματίζονται με διάφορες κατηγορίες και στιλ και η εμπειρία που αποζητούν είναι η πραγματική ποιότητα. Αυτές οι τάσεις ωθούν την ανάπτυξη των αλκοολούχων ποτών. Το τζιν, η βότκα και το ουίσκι έχουν καταβάλει έντονες προσπάθειες, με εξαιρετικές εκδόσεις να γνωρίζουν άνθηση. Αλλά η δημιουργία της τέλειας εμπειρίας απαιτεί ένα βήμα παραπάνω· τον συνδυασμό του αλκοολούχου ποτού με ένα ποτό ανάμιξης το οποίο έχει φτιαχτεί ακριβώς ώστε να το συμπληρώνει. Παρουσιάζουμε τη London Essence Company μια συλλογή εκλεκτών ποτών ανάμιξης από αποσταγμένα αιθέρια έλαια.

Στη London Essence Company, συνεχίζουν μια παράδοση που καθιερώθηκε προς τα τέλη του 19ου αιώνα. Αντλώντας έμπνευση από τους προκάτοχούς της, ειδικεύονται στην τέχνη και αλχημεία της γεύσης. Αφού αποστάξουν την αυθεντική γεύση εκλεκτών φρούτων και βοτάνων, δημιουργούν με μεγάλη προσοχή ποτά ανάμιξης σπάνιας ποιότητας. Το κάθε ένα περιέχει ένα αποσταγμένο αιθέριο έλαιο που αναδίδει χαρακτηριστικές αρωματικές νότες. Αναγνωρίζοντας τον δευτερεύοντα, υποστηρικτικό ρόλο της, ο στόχος της είναι να ανυψώσουν το αλκοολούχο ποτό. Με σκοπό να γιορτάσουν την πολυπλοκότητα των εξαίρετων αλκοολούχων ποτών, η σειρά ποτών ανάμιξής της έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αναδεικνύει συγκεκριμένα τζιν, βότκες και σκούρα αλκοολούχα ποτά. Έτσι, όταν τα αλκοολούχα ποτά συναντούν τα ποτά ανάμιξης και τους ανθρώπους, δημιουργούν μια ξεχωριστή περίσταση.

Με χρήση τεχνικών απόσταξης, μιας δόσης φαντασίας και με προτάσεις από κορυφαίους μπαρτέντερ του Λονδίνου, οι άνθρωποι της London Essence δημιούργησαν προσεκτικά ισορροπημένα ποτά ανάμιξης για τον 21ο αιώνα. Το κάθε ποτό ανάμιξης London Essence Company περιέχει ένα αποσταγμένο αιθέριο έλαιο, που αναδίδει χαρακτηριστικές αρωματικές νότες. Σε αντίθεση με άλλες εξαίρετες σειρές ποτών ανάμιξης, το κάθε ένα είναι διακριτικά ελαφρύ, με λίγες θερμίδες και φυσική γλυκύτητα, επιτρέποντας στις ξεχωριστές νότες του αλκοολούχου ποτού που συνοδεύει να απελευθερωθούν.


Στοιχεία Επικοινωνίας:

ΒΙ.ΠΕ Πατρών Αχαΐας, 25200, Πάτρα

Τ: +302610 647146 

F: +302610 647496

E: info@rezosbrands.comΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!