ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Rezos Brands

Η REZOS Brands εισαγωγική-εμπορική εταιρεία, για 3η συνεχόμενη χρονιά μετέχει στο Athens Bar Show. Το δίκτυο διανομής της Rezos Brands προσφέρει πανελλαδική κάλυψη, προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις με υψηλής ποιότητας προϊόντα.
Το κοινό θα μπορέσει να γευτεί cocktails που φέρουν την υπογραφή του Αριστοτέλη Παπαδόπουλου. δημιουργημένα με τα προϊόντα της Mathieu Teisseire και της The London Essence Company.

H Mathieu Teisseire, έχει εμπειρία στην παραγωγή σιροπιών για επαγγελματίες, που μετρά πάνω από 300 χρόνια. Η κληρονομιά τόσο της άριστης γεύσης όσο και της υψηλής ποιότητας παραμένει γραμμένη στο DNA της εταιρείας με αποτέλεσμα να αποτελεί το No.1 best-selling brand σιροπιών στη Γαλλία. Για την δημιουργία των προϊόντων της, χρησιμοποιεί το πιο αγνό, φυσικά φιλτραρισμένο νερό από τις γαλλικές Άλπεις αλλά και έναν μοναδικό συνδυασμό 2 διαφορετικών ειδών ζάχαρης που δίνουν στα σιρόπια την τέλεια ισορροπία γεύσης.   

Η The London Essence Company, αποτελεί μια συλλογή εκλεκτών ποτών ανάμιξης από αποσταγμένα αιθέρια έλαια. Το κάθε ποτό ανάμιξης London Essence περιέχει ένα αποσταγμένο αιθέριο έλαιο, που αναδίδει χαρακτηριστικές αρωματικές νότες. Σε αντίθεση με άλλες εξαίρετες σειρές ποτών ανάμιξης, το κάθε ένα είναι διακριτικά ελαφρύ, με λίγες θερμίδες και φυσική γλυκύτητα, επιτρέποντας στις ξεχωριστές νότες του αλκοολούχου ποτού που συνοδεύει, να απελευθερωθούν.


ΒΙ.ΠΕ Πατρών Αχαΐας, 25200, Πάτρα

Τ: +302610 647146 

F: +302610 647496

E: rezos.athens@rezosbrands.com

https://www.instagram.com/mathieu_teisseire_greece/

https://www.facebook.com/MathieuTeisseireGreece

https://www.instagram.com/londonessence_telis/