ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Rezos Brands

Η Rezos Brands εισαγωγική-εμπορική εταιρεία, πιστή στο ραντεβού της με την Athens Bar Show και φέτος, θα έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μέσα από 5 διαφορετικά brands, απαραίτητων για την τελική δημιουργία cocktail και mocktail που μένουν αξέχαστα! 

ELEVATE YOUR DRINKS:

Soulshakers Handcrafted Bitters: Για 1η φορά η Rezos Brands θα συστήσει στο ελληνικό bartending κοινό την νέα προϊοντική σειρά Handcrafted Bitters, της Soulshakers Bar Services. Οι 6 νέες γεύσεις κλείνουν μέσα τους, τη γνώση και εμπειρία των καταξιωμένων mixologists, Αριστοτέλη Παπαδόπουλο και Νίκο Αρσλάνογλου. Ένα προσεκτικά διαλεγμένο μείγμα από βότανα, μπαχαρικά και καρπούς της φύσης έρχεται να προσδώσει στο κοκτέιλ σας πλούσια γεύση και ξεχωριστό άρωμα.

The London Essence: Η The London Essence Company, αποτελεί μια συλλογή εκλεκτών ποτών ανάμιξης από αποσταγμένα αιθέρια έλαια. Φέτος θα μπορείτε να γευτείτε τη νέα γεύση Pink Grapefuit soda.

Mathieu Teisseire: H Mathieu Teisseire, έχει εμπειρία στην παραγωγή σιροπιών και πουρέδων φρούτων για επαγγελματίες, που μετρά πάνω από 300 χρόνια. Η κληρονομιά τόσο της άριστης γεύσης όσο και της υψηλής ποιότητας παραμένει γραμμένη στο DNA της εταιρείας με αποτέλεσμα να αποτελεί το No.1 best-selling brand σιροπιών στη Γαλλία. 

Britvic: Τα γευστικά mixers της Britvic. με ιστορία που μετρά ήδη 84 χρόνια αποτελούν ένα brand που κατατάσσεται στις πρώτες επιλογές από καταστήματα και μπαρ σε όλη τη Βρετανία. Σήμερα η εταιρεία προσφέρει διαχρονικά βραβευμένες γεύσεις αλλά και νέες που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των ειδικών.

Ocean Spray®: Η Ocean Spray® είναι η μεγαλύτερη παραγωγός εταιρεία cranberry παγκοσμίως. Η προϊοντική σειρά των χυμών cranberry της Ocean Spray® αποτελούν εδώ και χρόνια ένα απαραίτητο στοιχείο στη δημιουργία cocktail και mocktail προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα. Είναι οι μοναδικοί με 27% περιεκτικότητα σε χυμό cranberry.

ΒΙ.ΠΕ. Πατρών Αχαΐας, 25200, Πάτρα

Τ: 2610 647146 F: 2610647496

E: rezos.athens@rezosbrands.com

Website: www.baredition.rezosbrands.com 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/rezos-brands-sa/ 

Mathieu Teisseire: https://www.instagram.com/mathieu_teisseire_greece/

London Essence: https://www.instagram.com/londonessence_telis/

Ocean Spray: https://www.instagram.com/oceanspraygr/