ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

AXIA

Το AXIA είναι ένα διαυγές extra dry απόσταγμα μαστίχας το οποίο συνδυάζει την
παραδοσιακή τέχνη της απόσταξης με καινοτόμες ιδέες και διαδικασίες. Το κρυστάλλινο
απόσταγμα προέρχεται από τη ρητίνη του μαστιχόδεντρου που καλλιεργείται στο νησί της
Χίου. Η ρητίνη στάζει από τα κλαδιά του δέντρου και παραμένει για να στεγνώσει σαν
κρυστάλλινα δάκρυα. Στη συνέχεια οι κρύσταλλοι συλλέγονται, καθαρίζονται με το χέρι και
αποστέλλονται στο αποστακτήριο Πλωμαρίου. Εκεί πραγματοποιείται διαδικασία διπλής
απόσταξης η οποία συνδυάζει τη χρήση παραδοσιακών χειροποίητων χάλκινων
αποστακτήρων με την πείρα της ποτοποιίας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα premium,
χωρίς ζάχαρη 40% ABV απόσταγμα με βελούδινες γευστικές νότες από περγαμόντο,
κυπαρίσσι και άρωμα τριαντάφυλλου.

 

Website: https://axiaspirit.com/

Facebook: https://www.facebook.com/AxiaSpirit/

Instagram: https://www.instagram.com/axiaspirit/

 

Τρίτη 7 Νοεμβρίου

 

  • 14.00 – 15.00 Stand takeover από τον Danil Nevsky aka the cocktailman
  • 16.00 – 17.00 Stand takeover από τον Jack Porter του The Booking Office στο Λονδίνο
  • 17.00 – 18.00 Stand takeover από τον Indre Poskaitye του Sessions Art Club

 

 

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

 

  • 16.00 – 17.00 Stand takeover από τον Marcello Cauda του the Blue Bar του Berkeley Hotel στο Λονδίνο
  • 17.00 – 18.00 Stand takeover από τους Jago Hallett Miller and Arnold Lagis από το Brother Marcus