ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

KLEOS Mastiha Spirit

Το KLEOS Mastiha Spirit είναι ένα πολυτελές ελληνικό λικέρ που παρασκευάζεται από μια αρχαία υπερτροφή που ονομάζεται μαστίχα (μια ΠΟΠ που φύεται μόνο στο νησί της Χίου), που πλέον γίνεται γνωστό.
Η μαστίχα σκοτώνει το h. pylori, το βακτήριο που προκαλεί πεπτικά έλκη, γαστρικό καρκίνο και παλινδρόμηση οξέος.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες για το στομάχι και το πεπτικό σύστημα διατηρούνται σε μορφή ποτού, καθιστώντας το, το απόλυτο απεριτίφ/χωνευτικό.
Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι απολύτως νόστιμο, υπέροχο στα κοκτέιλ (ονομάζεται «ελαιόλαδο του μπάρμαν» στο πιεστήριο) και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, χαμηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και χαμηλή ζάχαρη. Είναι μια γευστική εναλλακτική της βότκας που ανταποκρίνεται σε αυτό που αποκαλούσε η VOGUE, «το πιο πρόσφατο συστατικό κοκτέιλ που πρέπει να δοκιμάσετε».


Ιδρύτρια: Η Έφη Παναγοπούλου είναι 15+ χρόνια βετεράνος του κλάδου, με ιστορικό στο Bacardi, Remy και ως σύμβουλος σε αμέτρητες startups, και είναι η πρώτη Ελληνίδα στην ιστορία που ξεκίνησε μια επωνυμία αλκοολούχων ποτών.

Ελάτε να ανακαλύψετε μια εμπειρία που θα ενθουσιάσει τις αισθήσεις σας και θα αλλάξει εντελώς την αντίληψή σας για τη μαστίχα ως απόσσταγμα και γεύση.

Καλεσμένοι:

Άγγελος Μπάφας, Λονδίνο, Founder Sour Agent

Μυρσίνη Σπανέλη, Αθήνα, Zaz Bar

Πάνος Μπεκιάρος, Αθήνα/Λονδίνo, Zurbaran/Alemagou

Mauricio Salas, Βενεζουέλα/Μύκονος/Αθήνα, Opia /Jackie Ο

Ελπίδα Αντωνακοπούλου, Barro Negro, Αθήνα


Δημοσιεύσεις:    Fortune    Vogue      Food & Wine    Washington Post       CB Insights      Boston Globe       Boston Common Magazine        Bevvy.com       The Speakeasy Podcast

Κορυφαία βαθμολογημένη μαστίχα παγκοσμίως από την Spirits Aficionados:

Difford’s Guide (his top rated mastiha)        

Ultimate Spirits Challenge, Finalist, 2020, 94 Points        

Wine Enthusiast  90 points    

LA Spirits Awards, Gold medal,2020

Τηλ.: 1-617-688-7903
Email: Effie@drinkkleos.com