ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

MATAROA MEDITERRANEAN GIN

Το Mataroa Mediterranean Dry Gin είναι ένα ταξίδι των αισθήσεων κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου. Το Mataroa Gin, η απόσταξη και η εμφιάλωση του οποίου γίνεται στην Ελλάδα, χρησιμοποιεί πολύτιμα συστατικά από τις χώρες της Μεσογείου για να φτιάξει ένα μοναδικό μείγμα, αντάξιο της εκατονταετούς τεχνογνωσίας της Ποτοποιίας Μελισσανίδη που το παράγει. Δώδεκα μοναδικά βοτανικά συστατικά, αρωματικά βότανα και μπαχαρικά συνθέτουν τη λίστα των συστατικών. Οι δοκιμές της μυστικής συνταγής του κράτησαν περισσότερα από 4 χρόνια και το τελικό αποτέλεσμα αναμφίβολα θα κερδίσει τα εύσημα από τους πλέον απαιτητικούς λάτρεις του τζιν.

Όσο για τα αποτελέσματα που δημιουργούν τα μεσογειακά vibes, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: 

* μέσα σε 4 χρόνια από την κυκλοφορία του, το Mataroa MDG εξάγεται ήδη σε 17 χώρες.

* το δεύτερο μέλος της οικογένειας Mataroa, το Mataroa Pink, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020, έχει ήδη τους δικούς του θαυμαστές χάρη στην ιδιαίτερη γεύση του.

* το τρίτο μας “παιδί”, Mataroa Happy, έρχεται μέσα στο επόμενο διάστημα για να ταράξει τα νερά της low alcohol κατηγορίας. 

Με μεγάλη χαρά, το βραβευμένο ελληνικό premium Mataroa Mediterranean Dry Gin ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο φετινό Athens Bar Show, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Πίσω από το μπαρ μας (Stand 311), γνωστοί Bartenders και Bar Managers επιτυχημένων bars τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό -ένα από αυτά μεταξύ των 50 Καλύτερων Μπαρ του κόσμου!- θα δημιουργούν και τις 2 μέρες λαχταριστά, γεμάτα έμπνευση Mataroa Signature Cocktails.

Giannis Dramanidis Kerouac,GR, Panayiotis Savva Sunmoon, Cy, Fabrizio Ianniello 

Botanical, IT, Eva Fragkou Hams & Clams, Athens, GR    , Dimitris Baousis Bittersweet GR    

Antonio Tittoni Depero Club IT, Chris Gkolfis Theosis, GR, Alexandros Seretis Li Tseri, GR

Nathalie Behr Three Birds, Cy, Dimitris Kiriakou Sousami, GR, Tito Karipidis 

Mple Papagalos, GR, Riccardo Carli Jeffer, IT    

Vasilis Sgouromallis Liquid Elements, GR, Sofoklis Cali & Evis Cali Nouvelle Vague, Al (World 50 Best Bars), Klearhos Livaditis Aquarella, GR

Και δεν τελειώνουμε εδώ!

Το Mataroa Mediterranean Dry Gin είναι ένα από τα αποστάγματα που επιλέχθηκαν για το διεθνούς απήχησης event «The Great Tuesday Club», που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας στο «Λοκάλι», στο πλαίσιο του Athens Bar Show την Τρίτη 7 Νοεμβρίου.

Στo «The Great Tuesday Club» συμμετέχουν κάποιοι από τους πιο ταλαντούχους συνεργάτες των Four Seasons Hotels Bars που θα δημιουργήσουν 18 Signature Cocktails, ταξιδεύοντας τους τυχερούς που θα παρευρεθούν, μέσα από εξαιρετικές γεύσεις και συνδυασμούς, σε 6 πόλεις σε 3 ηπείρους.

Πού: To Λοκάλι, Σαρρή 44, Αθήνα

Πότε: Τρίτη 7 Νοεμβρίου, 20.00-23.00

Τα λέμε εκεί!

 

Τηλ.: +3023 8402 2286

Email: info@mataroagin.com