ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

MATAROA MEDITERRANEAN GIN

Το Mataroa Mediterranean Dry Gin είναι ένα ταξίδι των αισθήσεων κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου. Το Mataroa Gin, η απόσταξη και η εμφιάλωση του οποίου γίνεται στην Ελλάδα, χρησιμοποιεί πολύτιμα συστατικά από τις χώρες της Μεσογείου για να φτιάξει ένα μοναδικό μείγμα, αντάξιο της εκατονταετούς τεχνογνωσίας της Ποτοποιίας Μελισσανίδη που το παράγει. Δώδεκα μοναδικά βοτανικά συστατικά, αρωματικά βότανα και μπαχαρικά συνθέτουν τη λίστα των συστατικών. Οι δοκιμές της μυστικής συνταγής του κράτησαν περισσότερα από 4 χρόνια και το τελικό αποτέλεσμα αναμφίβολα θα κερδίσει τα εύσημα από τους πλέον απαιτητικούς λάτρεις του τζιν.

Όσο για τα αποτελέσματα που δημιουργούν τα μεσογειακά vibes, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: μέσα σε 3 χρόνια από την κυκλοφορία του, το Mataroa MDG εξάγεται ήδη σε 17 χώρες, ενώ το δεύτερο μέλος της οικογένειας Mataroa, το Mataroa Pink, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020, έχει ήδη τους δικούς του θαυμαστές χάρη στην ιδιαίτερη γεύση του.

 

Website: www.mataroagin.com

Facebook: https://www.facebook.com/mataroapink

Instragram: https://instagram.com/mataroapink?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

Τηλ.: +3023 8402 2286

Email: info@mataroagin.gr 

Τρίτη 8 Νοεμβρίου και Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Ο Benjamin Cavagna του 1930 (World 50 Best Bars, Ιταλία), ο Gegam Kazarian του Kazari’s Lab GeKijo (Ιταλία), ο δικός μας brand ambassador, Γιώργος Πατρίδας (Γερμανία), και φυσικά οι πολύτιμοι συνεργάτες και φίλοι του Mataroa MDG, κορυφαίοι bartenders από κάθε γωνιά της Ελλάδας, θα σερβίρουν γευστικά, υπέροχα, μοναδικά (σταματήστε με, κάποιος!) Mataroa Gin Signature Cocktails! 

Τρίτη 8 Νοεμβρίου

14.00 Άγγελος Μάστορας - Ntoré Gastronomy

15.00 Ευάγγελος Πακιός - Blue Gin

16.00 Πασχάλης Περιστεράκης - Parrot’s Beak

17.00 Αλέξανδρος Κούρος - Monolithos

18.00 Αχιλλέας Πλακίδας - Gorilla Bar SKG

19.00 Άρης Θεοδωρίδης - Thermaikos

 

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου

13.00 Θωμάς Κανδηλιάρης - Vogatsikou 3

14.00 Γιώργος Πατρίδας - Mataroa Brand Ambassador

15.00 Benjamin Cavagna - 1930 - World50BestBars

16.00 Έλενα Μόραλη - Calderon

17.00 Gegam Kazarian - Kazari’s Lab GeKijo

18.00 Σταύρος Τσίνης - Bohéme