ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Mr.Vertigo Wine & Spirits

Aπό το 2014, το όραμά μας είναι να μυήσουμε τον κόσμο στο μαγικό κόσμο του κρασιού. Είμαστε boutique κάβα κρασιών και αποσταγμάτων και εισαγωγική εταιρεία. Με οδηγό το πάθος για το κρασί, στόχος μας είναι να εμπνέουμε και να παρακινούμε τον κόσμο να το δει όπως το βλέπουμε εμείς, ως ένα φυσικό, αυθεντικό προϊόν με μοναδικότητα και μεγάλη ιστορία.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η λίστα κρασιών του Mr. Vertigo είναι ένας καθρέφτης όλων αυτών που αγαπάμε, θαυμάζουμε και σεβόμαστε, όλων αυτών που συνθέτουν τη «μαγεία» του κρασιού.

Αποτελείται κυρίως από οργανικά και βιοδυναμικά κρασιά ήπιας φυσικής οινοποίησης artisanal παραγωγών που αναδεικνύουν με τα κρασιά τους την ιδιαιτερότητα της κάθε περιοχής. Το όραμά μας ξεπερνά την απλή κατανάλωση κρασιού. Θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αντίκτυπο στον κόσμο – δίνοντας βήμα σε αυτούς τους παραγωγούς, συμμετέχουμε στη δική τους προσπάθεια να αλλάξουν το χάρτη της αμπελουργίας και οινοποίησης προς ένα βιώσιμο μοντέλο. 

Θέλουμε να στεριώσουμε αυτή την προσπάθεια παντρεύοντας τον κόπο αυτών των ανθρώπων με τη νέα, δυναμική ελληνική γαστρονομία και την καινοτόμο μπαρ σκηνή.

Στην κάβα μας φυλάσσονται πάνω από 1.500 ετικέτες διαφορετικών κρασιών από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο αμπελώνα ενώ ιδιαίτερη θέση, στην καρδιά και την κάβα μας, έχει και η premium συλλογή μας από αποστάγματα.  Η εμπειρία Mr. Vertigo περιλαμβάνει wine tastings, wine travels σε όλο τον κόσμο καθώς και θεματικά wine clubs.

Στο Athens Bar Show σε προσκαλούμε να γευτείς τη μαγεία των κρασιών ήπιας παρέμβασης. 

Στη λίστα που προτείνουμε στους επαγγελματίες της εστίασης θα βρεις μια σειρά κορυφαίων κρασιών από τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα.

Έλα να δοκιμάσεις ξεχωριστά αφρώδη και ξηρά terroir-driven κρασιά, να γνωριστούμε και να σου προτείνουμε την wine list που θα κάνει τη διαφορά.

 

#MrVertigoAthens #SpreadTheMagic

 

Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 15, Κολωνάκι, Αθήνα 10674 

+30 2107250862

E-mail: info@mrvertigo.gr