ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Padre Azul - Tequila, Padrecito - Tequila

Εμπνευσμένη στην Αυστρία – Φτιαγμένη στο Μεξικό: Έχοντας γεννηθεί από την ιστορία αγάπης του Hans Peter Eder από την Αυστρία με την Adriana Alvarez Maxemin από την Guadalajara του Μεξικό, η Padre Azul είναι μία βραβευμένη Super Premium Tequila από 100% Μπλε Αγαύη γνωστή για τις γεύσεις βανίλιας και καραμέλας αλλά και την απαράμιλλη απαλή επίγευση. Η μαγική στιγμή: «Θέλαμε ένα προϊόν που θα ήταν ευχάριστο από την πρώτη στιγμή. Έπρεπε να έχει έναν σίγουρο «Ουάου» χαρακτήρα. Ήταν πολύ δύσκολη δουλειά, αλλά στο τέλος της ημέρας είχαμε μια φανταστική τεκίλα με μία απίστευτα απαλή επίγευση. Όπως οι αλχημιστές, αναζητούσαμε για αυτό το χρυσό ποτό για πολύ καιρό και μόλις δοκιμάσαμε αυτό που αργότερα ονομάσαμε PADRE AZUL, ζήσαμε την απόλυτα Μαγική Στιγμή..»   

Συστήνοντας την Padrecito – Η  Tequila που φτιάχτηκε για να μοιράζεται Δημιουργημένη από την συνεργασία του Παγκόσμιου πρωταθλητή Bartending David Rios και την Master Distiller Erika Sangeado, η Padre Azul σας παρουσιάζει περήφανα την τελευταία της καινοτομία: Padrecito Tequila Blanco. Η αναζήτηση για την καλύτερη τεκίλα που μπορεί να αναμειχθεί, σταματάει τώρα! Η εμπειρία του David στο bartending σε συνδυασμό με την γνώση της απόσταξης απαλής και γευστικής τεκίλας της Erika, είχε ως αποτέλεσμα αυτή την πανέμορφη φιάλη –της Padrecito Mixing Tequila! Μια τεκίλα που φτιάχτηκε για να δημιουργεί υψηλής ποιότητας ποτά – Margarita ή Tequila Sunrise. Η Padrecito είναι η τέλεια τεκίλα για το αγαπημένο σας cocktail. Επαγγελματίες και οπαδοί της αγαύης : Αυτή η τεκίλα είναι αφιερωμένη σε εσάς! Η Padrecito είναι το δώρο μας στον κόσμο του Bartending. Φτιαγμένη από έναν από τους καλύτερους bartenders του κόσμου,   για τους bartenders ολόκληρου του κόσμου. Πολύ απλά, εμπλουτίζει το κάθε cocktail ενώ ταυτόχρονα απογειώνει την απολαυστική εμπειρία κάθε στιγμή.

Padre Azul site:  https://padreazul.com/

Padrecito site:  https://padreazul.com/padrecito

Padre Azul  instragram: https://instagram.com/padreazul.tequila?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Padrecito  instagram:                                                      https://instagram.com/padrecito.tequila?igshid=MzRlODBiNWFlZA==