ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Synaesthesia

Η σκέψη πίσω από τη δημιουργία του Synaesthesia ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος για την παραγωγή αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών,

όπου εμείς οι ίδιοι μπορούμε να ελέγχουμε τη διαδικασία και την εξέλιξη ενός προϊόντος που θα είχαμε αγοράσει από την κάβα μας, και επιπλέον θα μπορούσαμε να προσθέσουμε το δικό μας γευστικό και αρωματικό προφίλ.

Αναλύοντας την παραπάνω πρόταση, αγοράζοντας την πρώτη ύλη μας, η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένα αλκοολούχο ποτό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό γευστικό προφίλ στο συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα κοκτέιλ ή σε ένα απλό long drink, επεμβαίνοντας αρωματικά σε αυτό, προκειμένου να έχουμε το ισχυρότερο, αρωματικό, γευστικό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία αυτή γίνεται με έναν προηγμένο εξοπλισμό που έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός προϊόντος που αρωματικά και γευστικά δεν μπορεί να βρεθεί στην αγορά σε αυτό το στάδιο. Αυτό έχει ως άμεσο αποτέλεσμα ένα προϊόν που θα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και θα αποκτήσει ένα μεγάλο κοινό που θα του αρέσει η συγκεκριμένη γεύση.

Ένα άλλο εξίσου σημαντικό σημείο είναι ότι κατά την παραγωγή μη αλκοολούχων ποτών, σιροπιών ή μπύρας, δίνουμε μεγάλη προσοχή στο ποσοστό της ζάχαρης που θα υπάρχει σε αυτά. Χωρίς να στοχεύουμε στην παραγωγή παρόμοιων προϊόντων του εμπορίου, το ποσοστό της ζάχαρης που υπάρχει σε ένα σιρόπι της αγοράς κυμαίνεται από 50-60γρ. ανά 100ml και αυτό γιατί υπάρχουν παράμετροι όπως ο όγκος παραγωγής και η διάρκεια ζωής, ενώ ένα αντίστοιχο προϊόν μας θα έχει τη μισή ή λιγότερη ζάχαρη, ανάλογα με την ένταση και το αρωματικό προφίλ που θέλουμε να δώσουμε στο συγκεκριμένο φρούτο ή βότανο. Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει και για κάποια αρωματισμένα αναψυκτικά που παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας.

Ένα άλλο σημαντικό μέρος είναι ότι τα συστατικά που χρησιμοποιούμε για να αρωματίσουμε τα προϊόντα μας μπαίνουν στην παραγωγή την καλύτερη δυνατή στιγμή της ζωής τους αρωματικά, είτε πρόκειται για φρούτα, λαχανικά, βότανα ή μπαχαρικά και όλα είναι της τρέχουσας εποχής για να έχουμε το μέγιστο αρωματικό και γευστικό αποτέλεσμα.

Διεύθυνση: Δημάρχου Κονταράτου 2,

1ος όροφος, Βόλος-Ελλάδα

Χρήστος Αλεξάκης

Τηλ.: +30 6946 33 96 03

Email: chrisalexakis@gmail.com

Γιώργος Γαργαρέτας

Τηλ.: +30 6945 32 14 08

Email: gargaretasg@gmail.com