ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Taf Coffee

Η φιλοσοφία της taf στηρίζεται στον καφέ ανώτερης ποιότητας. Βασικός στόχος της taf είναι να προσφέρει μια ανώτερη γευστική εμπειρία μέσω των μοναδικών γευστικών προφίλ καφέ που δημιουργεί, και να επικοινωνήσει τη νέα κουλτούρα καφέ μεταδίδοντας τις γνώσεις της για τον καφέ υψηλής ποιότητας μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση των πελατών και των καταναλωτών.

Πιστή στο στόχο και στο όραμα της, η εταιρεία αντιμετωπίζει με πλήρη σεβασμό και διαφάνεια τον καφέ, από τα πρωταρχικά στάδια παραγωγής και συγκομιδής του, έως τον καθημερινό ποιοτικό έλεγχο, την αποθήκευση, την κατανάλωση και τη διάδοση της κουλτούρας του.

Η μακροχρόνια εξειδίκευση στο χώρο της παραγωγής του καφέ, οι άμεσες σχέσεις που έχει αναπτύξει με τις επιλεγμένες φάρμες καφέ όλου του κόσμου μέσω του προγράμματος taf direct relationship, το επιδέξιο καβούρδισμα, ο ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο της πορείας του καφέ και η συνεχής εκπαίδευση, είναι οι βασικοί πυλώνες που συντελούν στην επιτυχία και στη διαρκή ανέλιξη της taf. Από την έναρξη του το 2009, το coffee shop της taf έχει αποτελέσει πόλο έλξης για τους λάτρεις του καφέ από όλο τον κόσμο.

Εκεί δίνεται η ευκαιρία στους coffee lovers να ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, δοκιμάζοντας ανάμεσα σε εξαιρετικούς καφέδες που φτιάχνονται στην κομψή LaMarzocco, από διάφορα μέρη, υψόμετρα και terroirs του κόσμου, όπως Κένυα, Αιθιοπία, Παναμάς, Κολομβία, Κόστα Ρίκα και Γουατεμάλα.

 

LinkedIn

21 0621 8172

info@cafetaf.gr