ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

V. Roubis: bfresh spitiko | feeju

Με όραμα την παραγωγή χειροποίητων προϊόντων που συνάδουν με το ευ ζην και τη βιώσιμη ανάπτυξη η εταιρία V. Roubis δημιουργεί το bfresh spitiko, το δημοφιλές, χειροποίητο αναψυκτικό στο βαζάκι, χωρίς ζάχαρη, χρωστικές και συντηρητικά.
Με πολυετή παρουσία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό η εταιρία αναπτύσσεται με γνώμονα τα αγνά υλικά και τα χειροποίητα στάδια παραγωγής.
Στο Athens Bar Festival παρουσιάζει το νεότερο brand feeju, feel the juice. Πρόκειται για φρεσκοστυμμένο, χειροποίητο χυμό lime, cordial, σιρόπια και iced tea με απαράμιλλη φρεσκάδα και έντονο, φρουτώδη χαρακτήρα.
H σειρά feeju Mix It περιλαμβάνει τα πρωτοποριακά cordial χωρίς σάκχαρα με βάση τον χειροποίητο, φυσικό χυμό λεμονιού αναμεμειγμένο με εξωτικά φρούτα, εσπεριδοειδή ή μπαχαρικά. Το feeju Mix It έχει εξαιρετική απόδοση (χρειάζονται μόνο 25ml ανά cocktail), δεν χρειάζεται απόψυξη κι ενδείκνυται για απολαυστικές δημιουργίες με φρέσκια, ζουμερή, φρουτώδη αίσθηση.
Τόσο τα cordials όσο και ο χυμός lime feeju αποτελούν εξαιρετικής ποιότητας συστατικά για τους επαγγελματίες του χώρου, ιδανικά για κλασικές και εμπνευσμένες δημιουργίες,
premium drinks, low sugar cocktails & no sugar mocktails.
Website 
LinkedIn
Email: info@roubis.gr
Τηλ.: 0030 22210 60443
Λεωφ. Δροσιάς 19, 34100, Χαλκίδα