ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Miho Komatsu

 

Η Miho δραστηριοποιείται στη βιομηχανία του Sake πάνω από μία δεκαετία και συμβάλει σημαντικά τόσο στην μεταλαμπάδευση της τέχνης του όσο και στην εξαγωγή του σε όλο τον κόσμο. Πλέον είναι Επικεφαλής των Πωλήσεων και του Μάρκετινγκ της Akashi Sake Brewery, στην Ιαπωνία.

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες ζεί στο εξωτερικό με έντονη ενασχόληση στο χώρο της εστίασης, τόσο στο φαγητό όσο και στο ποτό. Η βάση της είναι το Λονδίνο, από που και βοηθά στο να γίνει το sake ευρέως γνωστό, σχεδιάζοντας επίσης στρατηγικές πωλήσεων σε προμηθευτές και συνεχίζοντας αδιάκοπα την προσπάθεια της να γνωρίσουμε παγκόσμια και σε βάθος την τέχνη του sake, μέσω του μεγάλου κοινωνικού της κύκλου.

Η Miho είναι κάτοχος του APP της WSET καθώς και  του Level 1 & Level 3 Sake. Μία επαγγελματίας που συνεχώς εξελίσσεται  στο χώρο του sake ολοκληρώνοντας μάλιστα και την JSS academy. Είναι επίσης κριτής του IWC Sake.

Κατέχει βαθειά γνώση για την παραγωγή του sake της τελευταίας χιλιετίας. Έχει μεγάλο πάθος για το sake και απολαμβάνει να παρουσιάζει την λεπτεπίλεπτη και εκλεπτισμένη ομορφιά του στο κοινό παγκοσμίως.

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες