ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Tommaso Cecca

 

Η εμπειρία του Tommaso στη φιλοξενία ξεκίνησε σε ηλικία 13 ετών. Από την ηλικία των 16 ετών, ενώ εργαζόταν σε ιδιωτικά κλαμπ, ανέπτυξε ενδιαφέρον για τη βιομηχανία της μιξολογίας. Στα 18 του πέταξε στο Λονδίνο για να εξελίξει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του. Το 2005 ο Tommaso γνώρισε τον κ. Roberto Cavalli, επέστρεψε στην Ιταλία, στο Μιλάνο, και έγινε διευθυντής μπαρ στο νέο του εστιατόριο. 'Ένα από τα πρώτα πρωτότυπα εστιατόρια που συνδυάζουν μόδα και φαγητό. Το Trussardi alla Scala πρόσφερε στον Tommaso την πολύτιμη εμπειρία της βιομηχανία της εστίασης. Από το 2018, ο Tommaso είναι ο διευθυντής καταστήματος στο Camparino στη Galleria, ενός από τους πιο εμβληματικούς χώρους στο Μιλάνο, που άνοιξε ο Davide Campari το 1915, δημιουργώντας μια νέα έννοια του στυλ μπαρ, συνδυάζοντας παράδοση και καινοτομία.  

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2021
10 Νοεμβρίου, 2021
16:50 – 17:20