ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Βικτώρια Καμπίτη

Γεννήθηκε το 1995 στην Νάουσα Ημαθίας. Οι συχνές εξορμήσεις της στο βουνό, η αδυναμία της για τη φύση και την μαγειρική αλλά και η ενασχόλησή της απο πολύ μικρή ηλικία με τα βότανα, τα μπαχαρικά και τον καφέ, μέσω του καφεκοπτείου που διατηρεί η οικογένειά της, ενίσχυσαν την αγάπη της για τον τομέα των τροφίμων και ποτών. Η αγάπη αυτή αποτέλεσε το κίνητρο των σπουδών της στον τομέα της Τεχνολογίας Τροφίμων, όπου αργότερα εξειδικεύτηκε μέσω του ΠΜΣ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην "Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών".

Δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής της στο κτήμα Κυρ-Γιάννη, επιστρέφει με σκοπό την υλοποίση της μεταπτυχιακής της εργασίας, όπου και της προτείνεται ως αντικείμενο το Vermouth, ξεδιπλώνοντάς της εναν καινούριο κόσμο. Ο τρόπος με τον οποίο συνδυάζονται τα αρωματικά φυτά με το κρασί, προϊόν βαθειά ριζωμένο στην παράδοση της πόλης της, δημιούργησαν εναν ιδανικό συγκερασμό που της έδωσε το όραμα για την περαιτέρω μελέτη πάνω στην εξέλιξη αυτού του ιδιαίτερου προϊόντος.

 

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2022
09 Νοεμβρίου, 2022
12:15 – 12:45