Η Bordiga είναι ένα αποστακτήριο που ιδρύθηκε το 1888 από τον Καβ. Πιέτρο Μπορντίγκα, γνώστη βοτάνων και κρασιού, ο οποίος δημιούργησε τη συνταγή του για το Vermouth di Torino. Ίδρυσε το αποστακτήριο του στο Κούνεο και διεύρυνε τη γκάμα του βερμούτ, δημιουργώντας επίσης άλλα προϊόντα, όπως αποστάγματα, αμαρά και παραδοσιακά ιταλικά λικέρ. Σήμερα συνεχίζουμε την παράδοση των χειροποίητων προϊόντων· οι συνταγές έχουν μεταδοθεί μαζί με την εμπειρία των μεγάλων αποσταγματοποιών. Χρησιμοποιούμε αποξηραμένα βότανα, τα οποία συλλέγονται με το χέρι στις Άλπεις που μας περιβάλλουν, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους που ζουν σε αυτό. Η καθημερινή μας δέσμευση είναι να διατηρούμε, να προστατεύουμε και να ενισχύουμε τη γνώση και την εμπειρία του Αρχαίου μας Αποστακτηρίου.