
Τα ταξίδια, οι επιρροές και οι συναντήσεις διαμορφώνουν την πορεία του Giovanni Allario. Γεννημένος στο Καράκας το 1991 και μεγαλωμένος στη Γένοβα, ξεκίνησε σπουδάζοντας βιομηχανικό σχεδιασμό, πριν ανακαλύψει ότι το αληθινό του πάθος βρίσκεται στον κόσμο της φιλοξενίας. Μετά τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα κάτω από το φως του φάρου της Γένοβας, μετακόμισε στο Παρίσι, όπου τελειοποίησε την τεχνική και τη δημιουργικότητά του δουλεύοντας σε μερικά από τα καλύτερα bar της πόλης. Συμμετείχε στο άνοιγμα του Danico και στη συνέχεια ανέλαβε τη διεύθυνση του Le Syndicat, και τα δύο βραβευμένα μεταξύ των World’s 50 Best Bars. Το 2022, επέστρεψε στην Ιταλία για να αναλάβει το bar του Moebius στο Μιλάνο — έναν χώρο που συνδυάζει εστιατόριο, tapas bar και cocktail bar σε μια εμπειρία αφιερωμένη στον πειραματισμό. Εκεί, ανέπτυξε μια καινοτόμο προσέγγιση στη mixology, επανερμηνεύοντας κλασικά cocktails και δημιουργώντας νέες συνταγές εμπνευσμένες από την ιταλική κουζίνα και τα τοπικά υλικά. Το 2024, το Moebius μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα των World’s 50 Best Bars, καταλαμβάνοντας την 33η θέση, ενώ το 2025 ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά, φτάνοντας στην 7η θέση. Την ίδια χρονιά, μαζί με τους Lorenzo Querci και Enrico Croatti, παρουσίασε το Lubna — ένα νέο project όπου σχεδιασμός, τέχνη και μουσική συνδυάζονται με τη mixology και τον κόσμο της μαγειρικής στη φωτιά.
