Gregory J Buda

Ο Γκρέγκορι Τζ. Μπούντα είναι συνιδιοκτήτης του πολυβραβευμένου μπαρ Bisou Bisou στο Μόντρεαλ, καθώς και συνιδρυτής και υπεύθυνος εκπαίδευσης του Montréal Cocktail Fest. Προηγουμένως, ο Greg πέρασε οκτώ χρόνια ηγούμενος του τμήματος εκπαίδευσης και κατάρτισης στο θρυλικό μπαρ της Νέας Υόρκης The Dead Rabbit, το οποίο αναδείχθηκε Καλύτερο Μπαρ στον Κόσμο το 2015 και 2016. Είναι επίσης επικεφαλής της Tangerine Consulting, μέσω της οποίας αναπτύσσει εκπαιδευτικά προγράμματα για μπαρ σε όλο τον κόσμο. Κάτοχος διδακτορικού (PhD) στη Φυτική Βιολογία από το Πανεπιστήμιο Cornell, ο Greg εφαρμόζει μια επιστημονική προσέγγιση στη φιλοξενία, την εκπαίδευση και τη συμβουλευτική.