
Ο Martin εντάχθηκε στην Highland Park το 2006, αλλά εργάζεται στη βιομηχανία για σχεδόν 36 χρόνια. Το ενδιαφέρον του για το ουίσκι ξεκίνησε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Σκωτία, όπου μαγεύτηκε από το «χρυσό νέκταρ» — και από εκείνη τη στιγμή, δεν υπήρχε επιστροφή. Ήθελε να μάθει τα πάντα για το Scotch Whisky. Έχει συμμετάσχει σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της αποθήκευσης, έχει επισκεφθεί όλα τα αποστακτήρια της Σκωτίας και έχει εργαστεί σε αρκετά από αυτά. Υπήρξε Whisky Manager στο θρυλικό Quaich Bar του ξενοδοχείου Craigellachie, το οποίο διαθέτει πάνω από 780 διαφορετικά single malts.
