Σωτήρη Πέτρου

Γεννήθηκα στην Κέρκυρα το 1988, σ’ ένα νησί που συνδέεται άμεσα με τον τουρισμό και την φιλοξενία, στοιχεία που ίσως προδιέγραψαν τον δρόμο μου. Από το 2007 βρέθηκα πίσω από τη μπάρα, εκεί όπου η δημιουργία συναντά την επικοινωνία. Με τα χρόνια, το bartending έγινε για μένα τρόπος έκφρασης, μια τέχνη που συνδυάζει γεύσεις, ιστορίες και ανθρώπους. Από το 2016 μέχρι σήμερα, έχω την τιμή να είμαι bar manager και συνιδιοκτήτης του “Γορίλα”, ενός χώρου που γεννήθηκε από πάθος, ιδέες και πολλή δουλειά. Εκεί, κάθε βράδυ είναι μια νέα σκηνή, με ρυθμό, ένταση και έμπνευση. Για μένα, το μπαρ δεν είναι απλώς δουλειά, είναι ένας ζωντανός οργανισμός, όπου οι άνθρωποι και τα ποτά γράφουν τη δική τους μικρή ιστορία κάθε φορά.