ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Luca Missaglia

Mixologist, σύμβουλος στον κλάδο των ποτών και ομιλητής – δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Luca Missaglia παραμένει ένας από τους κορυφαίους στο χώρο του bartending και της φιλοξενίας.

Γεννημένος στην Ιταλία, ο Luca ήταν παθιασμένος με τα ποτά χάρη στον παππού του, ο οποίος εργαζόταν στον τομέα του κρασιού και των ποτών. Μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2009, αρχικά για να εργαστεί ως barista, και ξεκίνησε στη βιομηχανία ποτών ως mixologist στο πρωτοποριακό LAB Bar στο Λονδίνο και συνέχισε με το εστιατόριο Quo Vadis και το members’ club στο Dean Street, στο Soho. στο πλευρό chef Jeremy Lee.

Με πολλά βραβεία όπως το Nikka Perfect Serve το 2013, τον 24-hour Bar Build Cocktail competition το 2015 και υποψηφιότητες στο Code Hospitality's 30 Under 30, πήρε το τιμόνι στο Aqua Group, όπου διηύθυνε τα 9 bar σε Λονδίνο και Χονγκ Κονγκ. Ο Missaglia εντάχθηκε στην ομάδα ITALICUS ως Global Brand Ambassador το 2018 και προτάθηκε για το Best International Brand Ambassador από το Tales of the Cocktail Foundation το 2019 και 2020.

Το 2021, ένωσε τις δυνάμεις του με τη Simone Caporale για να λανσάρει το Cocktail Concierge, ένα πρακτορείο δημιουργίας εμπορικών σημάτων ποτών, που συνεργάζεται με το Amaro Santoni για την ανάπτυξη και καθιέρωσή του. Μαζί με τον συνιδρυτή του, συνεχίζει να προωθεί τη συζήτηση στη βιομηχανία ποτών, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την προσωπικότητά του για να εμπνεύσει μια νέα γενιά.

 

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες